SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продажба на линкове от sub domains и free domains?

bigger

New member
Четох по интернет тук там теми и единствено стигнаха до извода по разни други форуми, че суб домейните нямат голяма разлика като тежест на линка като ПР и т.н. от стандартните... това дали е така и знаете ли дали се продават линкове от сайтове с free domeini да кажем нещо от сорта на you.x3.org и дали купуват такива, стига да си заслужава естествено, абе с други думи има ли голяма разлика като продаваш линкове от това дали твоя сайт ще бъде с такъв домейн или не?
 
Re: Продажба на линкове от sub domains и free domains?

Зависи от домейна, защото преди време Google започнаха да третират sub domain като директории, разбира се типично по гугълски не за всички сайтове :)
 
Re: Продажба на линкове от sub domains и free domains?

Нали знаеш, че не съм от най-знаещите :) Малко повече трябва да ми се обяснява.. как така като директорий и какво променя това, да речем домейна е *.cjb.net
 
Re: Продажба на линкове от sub domains и free domains?

Просто изкочиха един ден с изявлението, че ще третират събдомейните не като отделни уеб сайтове ами като под-секции на основния... мисля че това имаше предвид мастера с директориите...
 
Re: Продажба на линкове от sub domains и free domains?

На колкото и места да съм чел, все казват, че няма значение дали ти е сайта на sub или на главен домейн - което се потвърждава от blogger, но той все пак е собственост на гугъл. На други места пък върви мита, че .com вдига най-много ранка.
Всичко е относително.
Сайт с фрий домейн(изключвам блог) е несериозно да продава линкове. Все пак домейните струват има-няма 7$ и ако наистина има висок пр тея пари ще ги прави за ден и по-малко.
И все пак ако видиш събдомейн на твоята тематика с висок пр и по-евтини линкове, не мисля, че трябва да се колебаеш.
 

Горе