Продажба на онлайн игри

sapa84

New member
Пичове порових се малко, но не намерих нищо.Интересува ме има ли сайтове които продават онлайн / флаш игри? Има ли някой от вас който продава някой готова/и игри? Има ли някой който се занимава с изработване на такива и каква ще е приблизителната цена?

Пишете на лично ако можете да помогнете с идея или с предложение....

Благодарско предварително........🙂

За: Продажба на онлайн игри

Принципно онлайн флаш игри има безплатни, т.е. можеш без какви особени наеми, договори или уговорки да ги свалиш и интегрираш в свой сайт. Такива са, защото в тях вече има интегрирани реклами на техния разработчик под формата на банер реклама към официалния сайт, Адсенс или внедрени връзки за повече функционалности към сървъра им (пренасочване). Това е моят вариант - да си намериш безплатни такива и да ги ползваш със здраве..
Може би търсиш разработчик на игри, който да ти направи оригинални за теб и ти да процедираш по този начин, а именно да си първоизточник на уникални игри и да печелиш от тях трафик и пасивен доход... Тук ще се изръсиш повече и не мога да помогна..

да точно това ме интересува.Искам да е уникална играта.Да сложа в нея моя реклама, да се монетизира и аз след това да си я развивам.Пускам ти на лично скайпа ми за връзка.Потърси ме да видим какво може да се направи по въпроса......Сори колега.не съм прочел правилно поста ти.Помислих че можеш да помогнеш

Re: За: Продажба на онлайн игри

Re: За: Продажба на онлайн игри

Здравей,

Аз може би ще мога 🙂
Ще ти пиша на ЛС да ме намериш в скайп

да точно това ме интересува.Искам да е уникална играта.Да сложа в нея моя реклама, да се монетизира и аз след това да си я развивам.Пускам ти на лично скайпа ми за връзка.Потърси ме да видим какво може да се направи по въпроса......Сори колега.не съм прочел правилно поста ти.Помислих че можеш да помогнеш

Да кажем, че има такива хора. (действително има). Ти имаш ли идея, проект за такава игра или търсиш някой да ти я направи от идеята през проекта до реализацията?

Малко си се забъркал. Идеята да се монетизира всичко, което ти попадне е присъща на всички. Аз питах имаш ли идея и проект за това каква да е самата игра, а не какво да правиш когато вече е готова. Исках да ти обясня, че ако нямаш идея и поне принципен проект няам да намериш някой да ти свърши някаква работа. Естествено, че ако някой има идея и може да се справи с изработката на играта няма да се занимава с теб.

То дали ще се занимава някой или НЕ е изцяло решение на човека който поема поръчката...Това решение НЕ Е нито мое нито твое решение...А плюс това на мен са ми необходими най обикновени флаш игри.Не говоря за някоя игра която ще се пише 2 години 🙂.Както и да е...Ако можеш да помогнеш с нещо с удоволствие ще те изслушам(пиши на лично).Там и скайп и телефон за връзка ще ти дам.И обратния вариант - ако не можеш с нищо да помогнеш просто си намери някоя темичка и си пиши такива общи коментари там.

Не съм ти правил общи коментари - попитах имаш ли идеен проект, за да те търся да говорим по работа, ако имаш - ако нямаш - здраве да е - не е за мен работа.

Back
Горе