SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продуктов фийд за Гугъл

borislav123

New member
Колеги, клиента ми праща фийд за Гугъл, но не мога да определя точно какъв е (не е за Google Base / Google products ) и от гугъл ми дава, че има грешка -Код:
<catalog><product><id>1813501</id>
<manufacturer>Epson</manufacturer>
<name>Multipack 18 B-C-M-Y (C13T18064010)</name>
<netprice>45.5</netprice>
<grossprice>54.6</grossprice>
<grosspricecarriage>54.6</grosspricecarriage>
<stock>true</stock>
<itemid>1813501</itemid>
<urlsite>http............


......
 
Последно редактирано:

gogobg

New member
Колеги, клиента ми праща фийд за Гугъл, но не мога да определя точно какъв е (не е за Google Base / Google products ) и от гугъл ми дава, че има грешка -
......

Преди време имах подобен проблем Трябва да видиш спецификацията на Гугъл. Имат една камара изисквания. Едното по спомени беше, че в много държави не се допуска да се продават продукти без EAN код. Мисля, че тогава преработих файла Google Base. Магазина беше на Опен карт. Но пак казвам чети спецификацията. Имаше някакви разлики за различните държави. Ако искаш ми пиши на лични да ти пратя линк към моя файл да му видиш сорса.
P.S. Май имаше изискване и файла да се чете от основната директория. sajt.com/feed.xml
 
Последно редактирано:

Горе