Проект Обичам те

dilana

New member
Здравейте, от време на време влизам да чета из форума, но не съм писал до сега. Надявам се да стана малко по-редовен тук.

И по темата.

Заех се с един проект "Кажи Обичам те", по идея от друг подобен (blagodarq.com).

Има още малко работа по него, но съм го пуснал за публично тестване.
Ето го сайта - Кажи Обичам те! Сподели любовта!
Предполагам целта му лесно ще я разберете, щом го отворите. За момента може да зарежда понякога и малко бавно, но като го пусна през облака зарежда за 1-2 сек.

Надявам се да споделите вашето мнение за него, дизайна, функции, сео и т.н.. И ако може да ми дадете някакви насоки за по нататъшното му развитие.

Благодаря ви за вниманието.

Re: Проект Обичам те

Браво за идеята! Направо меткай скрипта на pM да го сменям и на blagodarq.com 🙂 и да ги линкнем

Браво и от мене, наистина ми хареса!

Само една идея която не знам дали ще можеш да я реализираш но сякаш че ще е добре за СЕО-то. Ако можем всяка 1 фраза да става като отделна страница с линк към фразата. По този начин първо хората ще могат да си пратят линка на любимият човек и ще можеш да трупаш някакво съдържание - колко уникално не знам че тези думички са доста ползвани по цял свят но все пак ще е добре според мен.

За: Re: Проект Обичам те

За: Re: Проект Обичам те

Браво и от мене, наистина ми хареса!

Само една идея която не знам дали ще можеш да я реализираш но сякаш че ще е добре за СЕО-то. Ако можем всяка 1 фраза да става като отделна страница с линк към фразата. По този начин първо хората ще могат да си пратят линка на любимият човек и ще можеш да трупаш някакво съдържание - колко уникално не знам че тези думички са доста ползвани по цял свят но все пак ще е добре според мен.

Ъъъ... всяка фраза си има уникален линк, просто на главната страница не са линкнати, а показва най-гледаните. И като изпратиш фраза получаваш мейл с линк, а и след добавянето те праща на линка автоматично, а и горе в дясно има едно бутонче Разгледай, там излизат всички страничка по страничка.

И според Keyword tool-a обичам те е доста търсеничка дума 🙂

OFF// Съжалявам още спинкам макар да виждам че трябва да си правя ново кафе 🙂 Явно всичко е точно 🙂

За: Проект Обичам те

Може да се качат готови изображения с разните му там сърца, зайчета и тем подобни и при пускане на посланието да се избира и едно от изображенията. После да се визуализира при посланието 😉.
А пък с SMS да се прави посланието VIP и да се показва на началната страница преди другите или нещо такова.
Също да има коментари на посланието.
Може да има и гласуване за посланието. Което събере най-много сърца (примерно) да излиза и от най-горе и на началната.
И т.н. Много неща могат да се направят.

Последно редактирано:

Може да се качат готови изображения с разните му там сърца, зайчета и тем подобни и при пускане на посланието да се избира и едно от изображенията. После да се визуализира при посланието 😉.
А пък с SMS да се прави посланието VIP и да се показва на началната страница преди другите или нещо такова.
Също да има коментари на посланието.
Може да има и гласуване за посланието. Което събере най-много сърца (примерно) да излиза и от най-горе и на началната.
И т.н. Много неща могат да се направят.

Благодаря ти за предложенията, но за сега мисля да не го правя комерс, а за картинките ще помисля как да го направя.

//Офф
И благодаря за червената точка, ама търсих къде сте забутали правилата на форума, ако въобще има такива.

• Like
Реакции: T_K
Re: За: Проект Обичам те

Re: За: Проект Обичам те

Благодаря ти за предложенията, но за сега мисля да не го правя комерс, а за картинките ще помисля как да го направя.

//Офф
И благодаря за червената точка, ама търсих къде сте забутали правилата на форума, ако въобще има такива.

Общи условия и правила за ползване

Back
Горе