SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Промени във "Фейсбук" - Прецакаха ли страниците?

lasilasi

New member
Имам 3 страници с общо около 60 хиляди фена. Не искам да конкретизирам кои са страниците, но след последните промени усещам сериозен спад на активността. Много е неприятно и се чудя дали е временно. Някой може ли да сподели дали има подобен проблем.
 
Re: Промени във "Фейсбук" - Прецакаха ли страниците?

Споделям, нямам такива проблеми! Ако искаш пиши PM за да направя и аз тест, да видя дали когато публикуваш нещо ново аз го виждам!
 
За: Промени във "Фейсбук" - Прецакаха ли страниците?

За: Промени във "Фейсбук" - Прецакаха ли страниците?

И аз нямам проблеми.
за какви промени става въпрос?
 
Re: Промени във "Фейсбук" - Прецакаха ли страниците?

Първата промяна е това, че пуснаха големи снимки, когато са от личен профил, а оставиха тези от страниците малки. Така постовете на приятели изпъкват веднага, а на страниците се губят. След това и с highlited story има някакъв ефект. Подозирам и че вече страниците които имат по нисък процент на talking about this са с по-малък шанс да излязат на нечия страна. Може и да греша, но може и да съм прав.
 

Горе