SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Промяна на имейл в linkedin

Имейла не си сменяй, просто виж в настройките какви нотификации да ти пуска към меил.
 
Много е трудно да се отървеш от досадата на тази социална мрежа. Аз съм махнал всички отметки за писма и продължавам да получавам.

Решението накрая е филтър или смяна на мейла. Аз направо ги филтрирам към кофата.
 
Мерси много за съветите!
Всъщност успях да променя имейла с друг. Просто влезнах в профила си >>edit profil>>edit contact info>>добавяте нов имейл>>потвърждавате имейла>>отново влизате в менюто за добавяне на имейл>>задавате новия имейл като primary>>изтривате стария имейл.
Сега вече стария имейл не съществува и дори за вход се използва новия.
 
Вярно, че ако не си настроиш данните ок ти праща доста и интерфейса е RPITA, но това се оправя, всъщност мойте ги засилвам към некъв джънк в жужмумейла, ама тая досата се преодолява от факта, че LinkedIn-а е много мощна мрежа за редица неща, особено networking with humanoids, humans, homosapienses and same such :)
 

Горе