SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Промяна на сайт след ранкване

dentalargirova

New member
Здравейте Колеги,

Обръщам се към вас с молба за малко по експертно мнение, тъй като случая е малко по деликатен.

Става въпрос за сайт, който излиза и то добре на Гугъл.Оптимизиран е само с бели техники, пр3, на 2-3 годишен.Сайтът излиза на основните си думи, от главната страница.Проблемът е че е правен само от сайтаджия, а не от оптимизатор ... кво ти разбират те от оптимизация???Това което искам обаче да направя е да го реоптимизирам по и други ключови думи, защото намирам много доста по лесни такива, които са доста скъпички.По този начин, сайта би натрупал многократно повече трафик и печалби ... сещате се за какво говоря.Идеята ми е да направя нови страници с статии, като всяка нова страница ще излиза по различни думи.Ще имат прилични гъстоти и вс др необходими он пейдж фактори.Също така и ще махна някои от вече съществуващите страници, те и без това не вършат никаква работа.

Ако това беше направено преди, досега сайта отдавна да е излязъл на всички тези думи, но ...

Въпросът ми е дали би имало риск ако постъпя така.Пак казвам че сайта си излиза на най-трудните (основни думи в нишата си по главната страница).Би ли имало риск за основните думи, както и за новите ниши?Всичко ще бъде направено в по добра посока, повече текст, качествено съдържание, и всякакви др он пейдж.Но се притеснявам Гугъл да не каже нещо.

Какво мислите по въпроса?
 
За: Промяна на сайт след ранкване

За: Промяна на сайт след ранкване

Че то добавянето на ново съдържание си е фактор. Никой не може да те накаже за това, че създаваш ново съдържание :) Колкото по-богат сайт - толкова по-добре. Бухай смело :)
 
За: Промяна на сайт след ранкване

За: Промяна на сайт след ранкване

Разбирам, но тук става въпрос за карнинални промени, не само на съдържание а и на цялата вътрешна структура на сайта.Знаб че ако сайта беше направен така преди години, щеше да е дори по добре но ...
 
За: Промяна на сайт след ранкване

За: Промяна на сайт след ранкване

Ами зависи какво ще направиш точно. Ако го преоптимизираш и натъпкаш със ключови думи и статии, създадени на бързо и само с цел нов трафик, може и да го развалиш. Ако направиш правилно SEO и добавяш качествено съдържание по темата, ще се развие още. Казваш и че ще махаш страници. И тук зависи кои и как ще го направиш.
 
За: Промяна на сайт след ранкване

За: Промяна на сайт след ранкване

Както са ти казали по-нагоре трупай линкове и статий малко по малко. Това е ключа към успеха. Естествено не забравяй и старите страници.
 
За: Промяна на сайт след ранкване

За: Промяна на сайт след ранкване

Малко по малко ... това няма как да стане.Нали новите статии ще бъдат направени като страници от 2-ро ниво, т.е ще имат линк от главното меню ... поне такава ми е идеята, поради факта че по този начин ще се увеличи шанса да се ранкнат и те самите.Ако трабва да ги правя една по една, това би означавало да се променя всеки път главнното меню и от там структурата на сайта, което не ми изглейда добър вариант.

Колеги има ли някой с подобен опит ... моля споделете.
 

Горе