SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Промяна на DNS и 2 актуални хостинга

shangren

New member
Мой сайт беше прехвърлен на нов хостинг, след 48 часа DNS настройките бяха възприети и сайтът се индексира в Гугъл коректно от новия хостинг. През прокси също се вижда от там. Обаче при зареждане на сайта през моя ISP се зарежда старата версия от стария хостинг доставчик. Това важи за различни устройства, включително телефон и не става въпрос за чистене на кеш или C:\WINDOWS\System32\drivers\etc\. Всички промени по стария хостинг, примерно изтриване на html, водят до неотваряне на сайта. Някой има ли представа на какво се дължи и възможно ли е стария хостинг да е направил някоя хватка за да не се откажа от тях?
 
Re: Промяна на DNS и 2 актуални хостинга

Не. DNS сървърите на интернет доставчика ти връщат кеширан отговор изчакай малко време, за да се оправи :) Може да кажеш домейна да го проверим дали записите са ок.
 
Re: Промяна на DNS и 2 актуални хостинга

НА стария си хостинг, ако акаунта е още активен можеш да смениш A записа на домейна към новото IP и по този наичн, дори някое ISP да връща старите DNS-и, те ще насочват към новата локация.
 

Горе