Проучване - социални мрежи

rnacheva

New member
Здравейте. Бих искала да помоля тези от вас, които имат малко време и желание да се включат в едно проучване, което правя. Свързано е с целите, с които хората на възраст между 18 и 50 години използват социални мрежи. Анкетата е анонимна и е достъпна на http://www.social-networks.co.nr/. Ще се радвам, ако някой се отзове. Предварително благодаря 🙂!

За: Проучване - социални мрежи

Включихме се, ама тея таблици ми извадиха очите. След като в началото съм посочил с кои социални мрежи имам опит и кои ползвам - не беше нужно по-надолу да обеснявам по още 10 000 пъти, че нямам мнение за тях и че не ги ползвам. И други забележки имам, ама ще ги спестя.

Благодаря за участието и съжалявам за причиненото неудобство, но за анкетата използвах безплатен form builder, с който е трудно, дори невъзможно да се постигнат много неща. Анкетата е дълга, но цели да проучи по-задълбочено целите, с които хората между 18 и 50 прекарват времето си в социални мрежи.

Благодаря за инфото, статистиката е полезна, само имам един въпрос - нямаше ли нещо за Youtube в анкетата, къде стои той(тя/то? 🙂 ) в класацията?

Back
Горе