SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Професионална поддръжка на Фейсбук страници

iskous

New member
Имате Фейсбук страници, за които нямате достатъчно време да ги поддържате и развивате ?

Предлагам месечната си услуга специално за всички, които търсят професионална поддръжка за своите Фейсбук страници и искат да оставят страниците в сигурни ръце.
Освен, че ще увеличим броя на харесванията, ще направим страницата ви престижна и съвършена.

Месечният пакет включва - 24/7 поддръжка и наблюдение над страницата. Публикуване на снимки, статуси и други неща, които СА свързани с тематиката на страницата. Пускане на линкове (ако страницата ви е свързана с някакъв сайт). Специално изработване на снимки с надписи и логото на страницата. Увеличаване на броя на харесванията и вдигане на Post Reach-а. Отговаряне на съобщенията.

С над 3 години опит в поддържането и развитието на страниците. Работил съм над много популярни страници в социалната мрежа - от страници за снимки и статуси до бизнес страници.

Цена за един месец - 120 лв.

Ако искате да добавите някакви неща или премахнете неща от месечният пакет цената ще се промени. При ангажиране за повече от един месец получавате голяма отстъпка!

Портфолио изпращам по скайп или имейл:

E-mail:
iskouswork@abv.bg
Skype: creizi_devil55
 

Горе