aradia
New member
Хайде да си предложа услугите и аз🙂
По принцип се занимавам професионално и интересите са ми в сферата на сошъл маркетинг, копирайтинг и СЕО оптимизация за няколко сайта.
Имам нужда от допълнителни доходи, така че предлагам услугите си за поддържане на Вашата Фейсбук страница.
Предлагам развиване на фейсбук страници, което включва 24-часова поддръжка:
качване на снимки с текст(или без текст),
интересни клипове,
части от статии,
кратки новини,
направа на базови приложения(по-сложните и платените приложения се доплащат допълнително)
организиране и администриране на игри и др. възможности за социално развиване, което предлага Фейсбук.
По този начин страницата има възможност да събере по легален и естествен начин повече фенове и трафик, което ще допринесе за популяризиране на Вашия бизнес.
Цена: 60 лева/месец.
Ако желаете да Ви направя Фейсбук страница, това не се заплаща допълнително.
По принцип се занимавам професионално и интересите са ми в сферата на сошъл маркетинг, копирайтинг и СЕО оптимизация за няколко сайта.
Имам нужда от допълнителни доходи, така че предлагам услугите си за поддържане на Вашата Фейсбук страница.
Предлагам развиване на фейсбук страници, което включва 24-часова поддръжка:
качване на снимки с текст(или без текст),
интересни клипове,
части от статии,
кратки новини,
направа на базови приложения(по-сложните и платените приложения се доплащат допълнително)
организиране и администриране на игри и др. възможности за социално развиване, което предлага Фейсбук.
По този начин страницата има възможност да събере по легален и естествен начин повече фенове и трафик, което ще допринесе за популяризиране на Вашия бизнес.
Цена: 60 лева/месец.
Ако желаете да Ви направя Фейсбук страница, това не се заплаща допълнително.