Професионално SEO??

govern

New member
Къде мога да открия изчерпателна и полезна информация за това как да направя професионално SEO на сайта си? Много търсих, но това което откривам са много повърхностни рекламни статии. Приложил съм някой съвети които съм открил, от рода на регистрация в Google, title, alt на картинките, ключови думи, регистрация в директории и др., но не съм особено очарован от резултата, вярно е че в Google минах по-напред с около 15 страници, но се спря до там, а искам да продължа напред.

Re: Професионално SEO??

Без да твърдя че сам професионалист, моето мнение е че за SEO ти трябва тактика или програма или план график ако щеш. Щом си минал 15 страници в Гуугал продължавай така. Другите страници също се оптимизарат не само твоята.

Без да твърдя че сам професионалист, моето мнение е че за SEO ти трябва тактика или програма или план график ако щеш. Щом си минал 15 страници в Гуугал продължавай така. Другите страници също се оптимизарат не само твоята.

Да, точно това търся тактика ( програма, стратегия, или както и да се нарича). Търся някакъв материал, които да ме насочи, какво трябва да правя от тук нататък,какво да представлява тази стратегия, как се прави, някакви насоки и информация.

В тези 2 статийки е чекнато основното, което ти трябва като план ... от там нататък - четеш книжки , форуми и сайтове като SEOMoz. Следват много проби-грешки и към 3-тия месец ще се почувстваш професионалист, а след 3-тата година може и наистина да станеш такъв 🙂

http://www.smallbusinesssem.com/the-seo-success-pyramid/971/

http://www.smallbusinesssem.com/planning-an-seo-campaign/1350/

OFFTOPIC:

дано не се разболееш, че голямо четене на професионална медицина и вътрешни болести ще падне 😀

Съвет от неSEO: Ако ти трябва професионална услуга, си наемаш провесионалист, който се занимава само с това. SEO е много субективно понятие и стратегията за развитието на сайта ти в тази насока не е нещо стандартно като теорема в математиката, а субективно, т.е. много зависи от сайта, ключовите думи, конкуренцията в нишата и прочие. Съвкупност от толкова много фактори, че едва ли професионалист би ти казал, че трябва да се направи 1-во, 2-ро 3-то и всичко ще е ОК, преди да е разгледал сайта, да е проучил нишата и т.н.

разликата между понятието "ентусиаст" и "професионалист" ще ти я обяснят сериозните оптимизатори тук.

Къде мога да открия изчерпателна и полезна информация за това как да направя професионално SEO на сайта си? Много търсих, но това което откривам са много повърхностни рекламни статии. Приложил съм някой съвети които съм открил, от рода на регистрация в Google, title, alt на картинките, ключови думи, регистрация в директории и др., но не съм особено очарован от резултата, вярно е че в Google минах по-напред с около 15 страници, но се спря до там, а искам да продължа напред.

Ако искаш пиши ми на лс и ще ти пратя на pdf една SEO библия от 2007-ма (на английски).

Хехехе, имаш ли си на идея че това е поредната бомба във форума. По-голяма можеш да метнеш само ако зададеш въпроса: Препоръчайте ми сео специалист 😀

Хехехе, имаш ли си на идея че това е поредната бомба във форума. По-голяма можеш да метнеш само ако зададеш въпроса: Препоръчайте ми сео специалист 😀

не съм много на ти с форумите и жаргона който се използва, и колкото и да звучи тъпо какво се има предвид с това "БОМБА" ?

Да хвърлиш бомба = да напишеш нещо което да разгорещи много хора, да започне бурен спор и всеки да иска да си напише мнението.

В този форум подобен пост предизвиква нещо подобно, особено ако скоро не е имало подобна "бомба" 🙂

Да хвърлиш бомба = да напишеш нещо което да разгорещи много хора, да започне бурен спор и всеки да иска да си напише мнението.

В този форум подобен пост предизвиква нещо подобно, особено ако скоро не е имало подобна "бомба" 🙂

ясно 🙂 и спирам до тук.

Back
Горе