Профилактика на Суперхостинг

• Автор Автор wood
  • Начална дата Начална дата

wood

Senior Member
Гледам преди малко всички сайтове който са хостнати на Суперхостинг / sigma.superhosting.bg / немогат да се отварят. Писах на супорта и ми отговориха че от тази вечер 00.00 ч до утре до 06.00ч се извършва профилактика и всички сайтове който се хостват на sigma.superhosting.bg ще бъдат спрени. Така че да не се чудите ако някой сайт който се хоства на sigma.superhosting.bg не се отваря.
Пускам този пост да не се чудите като мен какъв е проблема.

Последно редактирано:
Re: Профилактика на Суперхостинг

Имам акаунти на три от техните сървъри. И за трите ми пратиха писма да предупредят кога ще е профилактиката. Винаги го правят в такива случаи.

Благодарим Ви, че избрахте услугите, предоставяни от СуперХостинг.БГ.

Бихме искали да Ви уведомим, че предстои извършване на планирана реорганизация на
сървърното ни оборудване, с което ще се гарантира повишаване на качеството и
сигурността на предоставяните от СуперХостинг.БГ услуги. В тази връзка ще има
прекъсване в достъпа до сървър(и) flora.superhosting.bg, soto.superhosting.bg,
на който е разположен администриран от Вас хостинг акаунт(и):

*******, ******

Операцията ще бъде извършена след 00:00 часа през нощта на 09.07.2011 г. (събота)
срещу 10.07.2011 г. (неделя). От наша страна ще бъде направено всичко възможно
реорганизацията да приключи до 06:00 часа на 10.07.2011 г.

Извиняваме се предварително за причиненото неудобство.

По време на операцията няма да бъдат правени промени по сървърната конфигурация
и/или инсталирания софтуер. Всички изпратени до вас имейли, ще бъдат получени
след завършване на процедурата и няма да има загуба на информация.
Извършването на реорганизацията няма да окаже въздействие върху работата на
приложенията в акаунта Ви.

Предполагам че и на мен са изпратили имейл...но рядко влизам в тази поща на която съм регистрирал хостинга. Просто гледаш че сайта ти неработи и едва ли първата ти работа е да отвориш имейла си.
Прав си, винаги са били коректни.

Последно редактирано:

доколкото знам сменят оборудването с ново, което ще донесе повече производителност и бързодействие 🙂

Здравейте,

Бихме искали да уточним, че както се вижда и от посочения по-горе имейл, извършването на планираната реорганизация на сървърното ни оборудване наложи прекъсване в част от предоставяните от нас хостинг услуги. Всички наши клиенти, за които имаше прекъсване в достъпа до техните акаунти, бяха предварително усведомени на оставените от тях имейл адреси за контакт. Планираната операция премина успешно преди заявения от нас срок, като няма регистрирани проблеми с коректното функциониране на сървъра и предлаганите от нас услуги.

Благодарим ви за разбирането и отново се извиняваме за причиненото неудобство! Политиката ни е ориентирана към гарантиране на ресурсите, качеството и непрекъснатото усъвършенстване на предлаганите от нас услуги, каквато беше и целта на планираната реорганизация на сървърното ни оборудване.

• Like
Реакции: wood

Back
Горе