Публикациите във ФБ не се показват

diabolic.bg

The Old Wastelander
Днес ФБ сервира нова изненада. Явно пак са променили нещо, от което ми дойде до гуша. Имам две страници там. Сутринта преди 8.00 часа пуснах по една публикация, споделих ги, но и до момента те не се виждат на общата стена.
Някой има ли идея каква е причината и какво трябва да променя?

За: Публикациите във ФБ не се показват

Нищо не помага. Смених и браузъра, чистих кешове и т. н. - все си е тая. 🙁 Пише, че са публични, но така и не се показаха.

За всички останали се вижда, но от теб не. До колкото знам всичко е разпръснато на сървъри в цял свят и не се знае твоя акаунт, къде и как се обслужва.
Понякога публикациите се губят и незнайно кога се появяват.

До скоро!

Вчера по обяд влязох отново, споделих ги втори път и тогава се появиха - по два пъти. Изтрих едните и сега се виждат, както трябва. Абе, бъгава работа...

Мръшлясала викаш..а бе не си го слагай, чувствай се по-велик и от фасбукника и тва е 😀

Виш Фасбукницата какво е написал на моята стена

Insights Закъсненията

През последните няколко седмици може би сте забелязали закъснения на вашите данни прозрения. Съжаляваме за неудобството, което това може да е причинил и искате да знаете, че ние работим за решаване на тези въпроси и се уверете, че те не се случи в бъдеще.

Re: Публикациите във ФБ не се показват

Аз си бях изтрил фейсбука, но преди време се наложи да направя страница за магаизна и се наложи да си направя нов и за момента се почувствах, че съм от старото поколение, което не разбира от компютри, за мен там нещата се случват по много странна логика и винаги като ми се наложи да направя някоя настройка ми отнема време.

За: Re: Публикациите във ФБ не се показват

За: Re: Публикациите във ФБ не се показват

за мен там нещата се случват по много странна логика и винаги като ми се наложи да направя някоя настройка ми отнема време.
С това съм съгласен 100%. Нали затова писах, че са ми дошли до гуша. Жалко, че народът изглежда не харесва Г+ - там нещата са далеч по-ясни и прости за изпълнение. Да не пропускаме и факта, че дават реални линкове...

diabolic.bg, и все пак да не пропускаме факта, че 99 процента от хората във фейсбук го използват за лична употреба, да общуват с приятели, да си качват снимки, а не да получават линкове 🙂

diabolic.bg, и все пак да не пропускаме факта, че 99 процента от хората във фейсбук го използват за лична употреба, да общуват с приятели, да си качват снимки, а не да получават линкове 🙂
Да, така е, но същото нещо прави и Гугъл+, а линковете са просто бонус за такива като нас. Само че хората се инертни и трудно приемат новото, дори да е по-хубаво. Не твърдя, че Г+ е по-хубав. Има си и той трески за дялане, но интерфейсът за мен е много по-юзерфрендли от този на ФБ, а бъговете - по-малко. И все пак навалицата си стои във ФБ на този етап.

Re: Публикациите във ФБ не се показват

Мисля, че това отговаря на въпроса:
During the past few weeks you may have noticed delays to your insights data. We're sorry for the inconvenience this may have caused and want you to know that we're working to resolve these issues and make sure they don't happen in the future.

Back
Горе