Публикации в блог за 0ст. ( временно )

katsarov

New member
Някой ако желае, може да му публикувам безплатно статия с до 3 линка ( над 200 думи и поне 50% уникалност ) в моя блог ( katsarov . info ). Офертата важи до края на месец Март 🙂

За: Публикации в блог за 0ст. ( временно )

Аз искам... 😛

Re: Публикации в блог за 0ст. ( временно )

Вие пишете статията. Все пак изискванията са минимални. Всеки който желае може да ми прати статията с линковете на ЛС или katsarov.design @ gmail . com

Пич не искам да се заяждам, но ще си кажа мнението. По принцип такъв тип статии мога да сложа в безброй БГ блогове безплатно. Нарича се гост блогване и идеята е аз да ти дам уникален кънтент, ти в замяна да ми сложиш линк. Обичайна практика е и обичайно тя е безплатна. Може да се плаща в блогове с висок пр, които да придават тежест на линка, който ми даваш, но при твоя блог с пр0 не си заслужава да си плащам. Ако ти пишеш статията, тогава е оферта. Това би трябвало да го знаеш защото гледам, че предлагаш seo оптимизация.

Не целя да се заяждам както казах защото отдавна ти следя работата и блога и помня в началото какви боклучави дизайни правеше. Сега стават все по-добри и ти правя евала за това, че се развиваш.

Ех този пейджранк 🙂 В OSE има не лоши параметри. А броят линкващи домейни май го забравихте като фактор 🙂 Аз се възползвах от услугата - колкото повече, толкова по-добре.

Fozzy, нещо не се отваря сайта в подписа ти.

Fozzy, нещо не се отваря сайта в подписа ти.

Ей, опуснал съм го, че беше в icn, а нямам друг сайт там. Дано му изнамеря бекъп, че сигурно ми е единствения проект, който си го биваше 🙂

w1ck3dgam3, колкото и да разправят seo специалистите, за мен пр-а все още си има съществена роля. Една статия в блог пр6 ще ти даде много по-голяма тежест отколкото такава в пр0, пък било то и с повече връзки към домейна. Това си е мое мнение, де. Ако някой ме обори ще се радвам, че поне ще науча нещо ново.

И докато чакаме някой мил и любезен блогър с pr6 да ни линкне, можем да поработим по набавянето на по-ниско качествени линкове и да обогатим "linking root domains" графата 🙂 Мое мнение.

Re: За: Публикации в блог за 0ст. ( временно )

Re: За: Публикации в блог за 0ст. ( временно )

И докато чакаме някой мил и любезен блогър с pr6 да ни линкне, можем да поработим по набавянето на по-ниско качествени линкове и да обогатим "linking root domains" графата 🙂 Мое мнение.

Сори, аз очаквах да е уникална и грамотна статия, като за такава да няма смисъл да си губиш времето, но като гледам е нищо повече от спиннат текст тип "сателитка". В този случай си е оферта, да.

Не карам никой на сила да пише статии, напълно безплатно е и е по ваше желание. Сайта беше pagerank 3, незнайно защо стана n/a, а след това 0. Блогът ми в момента е оставен на произвола на съдбата и за това писах ако някой иска да публикува статия, линк на никому не е излишен, особено при такива минимални изисквания и в такава " seo " криза 😀

Аз мисля да се възползвам, изпратил съм ти статията на ЛС!🙂

и аз ти изпратих статия на пощата.

Статиите са публикувани, повечето се индексират в гугъл почти веднага след като бъдат публикувани, дано да има доволни 🙂

Последно редактирано:

Статиите са публикувани, повечето се индексират в гугъл почти веднага след като бъдат публикувани, дано да има доволни 🙂

Нещо не мога да си намеря моята статия. Пусната ли е, на по-късен етап ли ще я пускаш или пък не я харесваш?

Здравейте, офертата отново е активна до края на Април. Ако има желаещи -> ЛС 🙂

Ако има желаещи, офертата е активна отново за неопределен период.

Back
Горе