Първата от няколко директории за статии

freak

Freak Media Group Ltd.
Здравейте ,

последно време стана популярно да имаш директория за статиики 😉

та ето първата от няколко

http://7bg.eu домейна е на две години и половина
Registered January 2, 2009
Expiry Date January 31, 2012

няма да се прекратява 2012
използва се за безплатни субдомейни , така че искам не искам 🙂 трябва да го плащам всяка година това е първото

второто е , че имаме още 3 такива домейна които възнамерявам също да превърна в подобни директории

в момента наши сайтове на тази тематика са

2bg.info също на 2 години PR3 директория за сайтове

359bg.net на 1 година pr1 microblogging

rssbg.net 1 година pr1 социална мрежа
+ още няколко социалки които също са на по 1 година, но тепърва почваме да работим по-тях

ако имате предложения към директорията 🙂 ще се радвам да ги споделите , не е перфектната , но се надявам 🙂 да Ви върши работа

Re: Първата от няколко директории за статии

След регистрация неще да иска 😀 Не може да се поства, не може се влезе в панела..,

Последно редактирано:

Как така неще да иска :? не го разбрах това ?

не праща емайл ли ? ако е това изчакай незнам защо се бавят писмата към gmail И към yahoo ги получава веднага а в ABV ги бави
едит:
Видях го майла - ще дойде 🙂

едит2 :

ако знаете някой плъгин как да сложа да си въвеждате сами паролата и да не трябва да се чака активиране от пощата 🙂 ще бъде супер

То и аз не се разбирам понякога. Пощата ми е в gmx, а не gmail. Не може да се влезе в панела..

готово 🙂 коригиран е проблема
Евала. Тъкмо си спиннах статийката и оставаше да не я постна. 🙂

Последно редактирано:

Дам това е хубаво че се пускат повече директории и социални бози. Нещо има недостин на такива неща на български. Ще взема и аз да подкарам една соц мрежа 🙂

Значи ще се постарая да пусна някаква боза, която да смесва всичко в едно. То никога не е излизало нищо хубаво от тези неща X в едно ама да видим 😛

Е тея са прекалено гооооооолеми. Макар че от няколко години съм метнал око на търсачката и следя кой какво прави. Мерак ми е и някой ден ще си я пусна пак и ще я доразвия. Има само един малък проблем че все не остава време и за тази краста.

Back
Горе