Работа - Цена !?

martinessko

New member
Имам предложение за работа ! Да намирам по 3 АГЛ. статии на седмица (има си човек, който да ги превежда), да ги добавям в Лордпрес и да ги пускам в свежо и 10-на ФБ страници. Това са 12 статии на месец.

Дайте ми някаква ориентировъчна цена, като под 70 лв. няма да падна.

Re: Работа - Цена !?

Без превода. Въпроса ми е дали цена, по-голяма от 70 лв. е "обир". (въпреки, че в случая се явявам монопол) Или по-точно каква реална цена бихте предложили за този труд.

При положение, че имаш само намиране на статии и пускането им в wordpress + добавяне в социалки едвали някой ще ти даде повече от 10-20лв за тази дейност. Аз лично не бих. Виж това колко можеш да вземеш от поръчителя е съвсем друг въпрос.

хмм .. никога няма да се навия за 20 лв. да правя това ! Ок, вземам си договорените 70 кинта и се захващам. И не смятам, че са много понеже тематиката е супер кофти - "Детето и книгата".

"Трябва да се научиш сам да си правиш ценообразуването 🙂"

Така е и го правя, просто исках да видя дали не ставам обирджия с тия цени, но в крайна сметка не е от голямо значение. Като ти дават - ВЗЕМАЙ са казали старите хорица.

Взимаш 70, поръчваш го на някой да го прави за 20, а ти през същото време изкарваш още парички 🙂 Това е начинът 🙂

Back
Горе