combatsambo
New member
Става дума за сайт, който в началото беше замислен просто като личен блог, тъй като не е с домейн на името ми да речем, а е със закачлив домейн, реших преди време да пиша не само мои виждания, но и всякакви други работи. Е, случи се така, че си има постоянни 100 уникални на ден, без да съм писал да речем статия от месец насам. Хората влизат, това ме радва, но като се замисля, че е БГ насочен, а адсенса е уникално слаб на такива сайтове, просто се чудя какво да го правя такъв сайт.
Да, доставя ми удоволствие да пиша и тук таме да коментира някой човек, който е разбрал какво съм написал, но определено това не стига, смятам аз, предполагам и Вие. Какво е решението - да избера една от всичките теми на които пиша и да я създам като една тясна ниша за самия сайт, да слагам други тип реклами или не знам и аз. Дайте си съветите, а сайта може да видите във фиид-а ми, под юзърнейма, тук.
Поздрави.
Да, доставя ми удоволствие да пиша и тук таме да коментира някой човек, който е разбрал какво съм написал, но определено това не стига, смятам аз, предполагам и Вие. Какво е решението - да избера една от всичките теми на които пиша и да я създам като една тясна ниша за самия сайт, да слагам други тип реклами или не знам и аз. Дайте си съветите, а сайта може да видите във фиид-а ми, под юзърнейма, тук.
Поздрави.