traki Оптимист ReMember 28 Декември 2010 #1 Един въпрос с възможен едносричен отговор, специално към дизайнерите 🙂 Ако използвам десетична точка в размера на фонта в px, примерно font:13.5px, възможно ли е да имам проблеми с някой браузър? Последно редактирано: 29 Декември 2010
Един въпрос с възможен едносричен отговор, специално към дизайнерите 🙂 Ако използвам десетична точка в размера на фонта в px, примерно font:13.5px, възможно ли е да имам проблеми с някой браузър?
traki Оптимист ReMember 29 Декември 2010 #3 Re: Размер на фонта с точка Ник, възможно е в по-старите версии да ги закръгля. Погледнах го през по-новите версии на по-популярните браузъри и не забелязах някакви особени отклонения. Само под IE6 прави по-големи размествания, но то там и без това нищо не върви както трябва 🙂
Re: Размер на фонта с точка Ник, възможно е в по-старите версии да ги закръгля. Погледнах го през по-новите версии на по-популярните браузъри и не забелязах някакви особени отклонения. Само под IE6 прави по-големи размествания, но то там и без това нищо не върви както трябва 🙂
ник Спасителен чук 29 Декември 2010 #4 Re: Размер на фонта с точка да, аз за него говоря, иначе нагоре мисля, че нямаше проблем - и аз тествах някакъв сайт на различните браузери и от там забелязах 🙂
Re: Размер на фонта с точка да, аз за него говоря, иначе нагоре мисля, че нямаше проблем - и аз тествах някакъв сайт на различните браузери и от там забелязах 🙂