Разни излияния

• Автор Автор nbsp
  • Начална дата Начална дата
Re: Разни излияния

------
А.... оооооо... някой малоумник ми сложи червена точка. Ужас! Трагедия. Децата ще гладуват, клиентите ще избягат, гоогле ще даде един бан на всичко... Как да живея с такъв срам...
-------

За това в някои сериозни форуми, в правилата им е записана точка, че коментирането на репутацията е табу и се наказва с бан.
И това е много правилно, така ще има по-малко празни съобщения.
А че трябва да я има-трябва.
Все пак малко или много показва до колко човека е в час и полезен за съобществото което посещава форума.
Това май е за "предложения относно форума" 🙂))

Обаче нека да запитам изказалите се, дали имат идея чий е домейна gmail.de и защо всемогъщите Google не са собственици? Някой хора просто не им се иска да разберат, че една монета има ПОНЕ две страни, но според гледната точка може да бъдат и повече..
Към него добави и google.ua 😀 и що до ден днешен се мъчат с google.com.ua 🙂

Аз пък не вярвам въобще да се получи нормална дискусия 🙂 На всичкото отгоре спора започна за тема, която дори не е свързана със SEO.

Аргумента ми за това (да не ме почнат и мен), че подобен спор никога няма да е ползотворен, е че се вадят ситуации от контекста и се обсъждат те. Самата схема със собствеността на домейните е толкова сложна и има толкова много варианти и случаи, че е просто абсурдно да се постигне единодушие. Това е като да наредим двама обвиняеми в съда един до друг и да кажем тоя в дясно е виновен, тоя в ляво е невинен... без да се разгледат фактите и доказателствата. Само се говорят празни приказки.

Прав си, едва ли е възможно такова нещо като "ползотворна и полезна дискусия" по обсъжданите теми. Особено пък, като имам предвид, че моето изказване също беше косвено по темата и продиктувано от писаното дори в друг сайт 😀

Последно редактирано:

Хайде мир хора ! Стига деление - като се замисля дори и конкуренти не сте ...
(поправете ме ако греша)
Просто за някакви стари неща все скачате и ...
Трябва да има UNION а не деление, все забравяте 😉

С две ръце съм за правило да не се коментира репутация ...

Има я репутацията и това е !
"Кой си ти дето ми даваш червена репутация - що се криеш" - и тем подобни - стига дрън-дрън ...

Обикновено , подобни теми бързо нарастват като обем страници, за разлика от такива , които наистина са полезни и има информация в тях.

Явно важното е да има флейм 😀

Обикновено , подобни теми бързо нарастват като обем страници, за разлика от такива , които наистина са полезни и има информация в тях.

Явно важното е да има флейм 😀

Странно, nbsp защо изобщо я е пуснал тази тема!? Подпалил фитила и забегнал 🙂 Все едно, иначе подобна тема става за раздвижване на форума, то инак тук стана тихо като библиотека, всички само четат, никой не пише 😀

Back
Горе