SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Разпродажба на сайтове

naidobra

New member
Писна ми да им робувам, ако се появи сериозен човек му ги давам.
1. Продавам penny аукцион, какъвто няма в България от рода на swoopo.com заедно с подходящ домейн - http://stotinki.com/
Има админ панел за лесна манипулация, сайта има 8 езика. Имейл известяване. Две готови теми и безплатен хостинг за една година. Тези, който се свържат с мен им давам достъп до админ панела да го разгледат. Продава се защото беше проект за една фирма, която се отказа, за това има още някой неща на английски, който лесно може да се променят.
2. Сайт подходящ за много неща също със страхотен админ панел. Сайта е нов, но е регистриран в над 100 директории. Включва няколко теми, но тази която виждате тук е най-ценна http://bezplatni.info/. Продава се заедно с домейна, който е подходящ за обяви например. При желание може да се добави модул за обяви.
3. Имам и развита социална мрежа за продаване, която нарочно няма да споменавам тук, а само ако някой се интересува от подобен сайт на лично съобщение.
За заинтересувани 0887930559 skype petko-rosi е-маил mail@bezplatni.info
 
Последно редактирано:

Горе