SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Разработване на форум

giorceto

New member
Интересно ми е дали на някой му се е налагало да разработва форума? Има посещения, макар и не много да кажем по 20 30 на ден, но все няма или по-скоро има .20, 30 мнения и реално хората виждат, че няма активност и излизат. Дали да си създам 10 15 профила и да седна една седмица да пиша сам .. знам ли. Някакви идеи
 
За: Разработване на форум

За: Разработване на форум

Има 2 варианта.

Сядаш и пишеш теми. Те трябва да бъдат интересни и да привличат потребителя и с лонг тайтъли. Занимавка е, но поне след това ще има нещо сигурно, че някой ще пише и ще влиза. За предпочитане е от няколко различни профила да ги правиш тия неща. Няма да е хубаво да влзеш във форум и да гледаш как еидн човек си пише и отг. ;)

Втори вариант е да платиш на някой друг да ти го направи това.
 
Re: Разработване на форум

По-добре намери 4-5 човека който да вкарат полезно съдържание във форума и да си коментират/създават дискусии в него. След това инвестирай поне 100-200 лв. за реклама. Използвай и безплатните инструменти. Оптимизирай за 1 ключова дума. Разменяй линкове с други сайтове. Провокирай потребителите да пишат и да си дават мненията. Като започнат да се водят дискусии - поддържай ги. След време, ако си направил всичко както трябва, форума ще започне да работи на автопилот.
 
За: Разработване на форум

За: Разработване на форум

много благодаря за мненията, сега по празниците мисля да седна да попиша малко :)
 

Горе