SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Регистрация на изтичащ (.bg) домейн

gerito

New member
Здравейте,

Харесала съм си домейн .bg, който изтича след 1 месец и съм направила заявка за него и в момента се намирам в някаква „опашка“. Прочетох общите условия на регистър бг, но не успях да намеря подробна информация какви ще са следващите стъпки.

До колко разбрах има 30 дни гратисен период, в който собственика може да поднови домейна. След изтичането на тези 30 дни и при липса на плащане от страна на клиента би следвало да се дропи и да се предостави на първия наредил се на „опашката“, а ако той не заплати в рамките на следващите 30 дни, то тогава се предлага на следващия и т.н.

Въпросът ми е как мога да видя колко хора има на тази „опашка“ и аз на кое място съм в нея?

Защото в момента нямам никаква идея дали има друг освен мен на „опашката“ и аз на кое място съм в нея…

От къде мога да получа подобна информация, защото иначе всичко е много съмнително с тази „опашка“, ако няма ясна информация, кой, кога, къде се намира в нея…

Благодаря ви предварително.
 
if we register the expire domain, can I get the same domain? One of my domain has expired so i want to get it.
 

Горе