SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Редирект от домейн

x4life

New member
Здравейте!

Преди време си купих домейн с хостинг, но след като домейна и хостинга ми изтекоха, реших да подновя само домейна, поради липса на интерес за поддържане на сайта. Исках да ви попитам, дали (и ако да - как) мога да редиректна домейна ми към примерно някой безплатен мой блог с подобна тематика. Сега като напиша в броузера моя домейн, ми излизат от онези общи рекламни линкове. Той има някакъв ПР и се чудех, защо пък други сайтове да печелят линкове от него, след като аз се трудих доста за Пр-а.

Благодаря предварително!

Поздрави!
 
Re: Редирект от домейн

Влизаш си в хостинг акаунта и избираш parked domains ... посве въвеждаш този, които искаш да паркираш (т.е. като го напишеш в адрес лентата ще ти зарежда съществуващият сайт). След което влизаш си в акаунта, чрез които си регистрирал домейна и отиваш да промениш DNS сървърите. За тях пишеш тези, които са ти дали от хостинг доставчика ти.
До 12 часа ще видиш промяната :)
 
Re: Редирект от домейн

Аз искам да го редиректна по точно към един мой блог в blogger.com, а там доколкото ми е известно няма parked domains и прочие.
 
Re: Редирект от домейн

Мда, но си мисля че от .блогспот.ком се редиректва към .ком домейна ми. а аз искам да е точно обратното. ще се поровя по задълбочено и ще пиша ако не успея да се справя. мерси пак за отговорите.
 
Re: Редирект от домейн

не. Домейна ти редиректва към ввв.блогспот.сом.
Т.е. редиректваш примерно домейн.сом към тралала.блогспот.сом
като напишеш после "домейн.сом" ще се отваря страницата на тралала.блогспот.сом, но в адрес бара ще стои домейн.сом.
 
Re: Редирект от домейн

Някои регистратори поддържат редирект на домейна.
Кажи при кой е регистриран?
 

Горе