Реклама на базата на цена за клик, препоръка

garnet

Banned
Къде човек може да се ракламира на цена на клик върху банера му?
На тематика дрехи, мода.
Аудитория: дами, женска
Ако някой има предложения за такъв тип реклама, да каже тук или на ЛС цена.
Мерси

Re: Реклама на базата на цена за клик, препоръка

За клик най-добре в google според мен. Повечето БГ фирми, които предлагат такива услуги ги знам какви работи правят с фалшиви кликове и т.н. За мен плащането за кликове или импресии е непроследимо и няма как да разбереш кое е истинско и кое не. По-добре си е месечна реклама и по-сигурно. Поне виждаш че банера ти седи цял месец и знаеш за какво плащаш.

съгласен съм с теб за шашканлаците, дето ги правят. кое от двете е по-малкото зло - импресии или кликове?
Аз мисля кликове, но не че не може да кликват по 1000 пъти на банера де, с едно лигаво скриптче 🙂
за цената на месец, да, също съм навит, зависи каква цена ще ми предложат.
То тогава к'во излиза - че винаги е по-добре да дадеш парите на гоогле, за таргетиран трафик, а не на нашите рекламопредлагатели.Така ли?

Познавам един човек, който работеше в една такава българска фирма, няма да казвам коя е. Та той ми казваше че си имат хора които работят за тях и кликат на рекламите. Не казвам в никакъв случай че всички са такива, вероятно има и някои коректни, просто казвам какво съм чул.

не е невъзможно да правят такива простотии.
но има начин поне малко да се хване кой е кликал и от къде ако ти дават отчет на ИПтата кликнали на банера. ако ползват хора от индиа ще ги хванеш, ама ако ползват хора от БГ шанса е 0.
Т.е. от твойте думи, остава гугъл.
Еми май така ще е.

Познавам един човек, който работеше в една такава българска фирма, няма да казвам коя е. Та той ми казваше че си имат хора които работят за тях и кликат на рекламите. Не казвам в никакъв случай че всички са такива, вероятно има и някои коректни, просто казвам какво съм чул.
Няма никакъв смисъл да се правят подобни неща. Същото може да си се реализира вътрешно без никакъв проблем софтуерно. Външните хора вероятно са били за някакъв тест само иначе няма смисъл.

предлагам ти сайт то4но за дрехи и мода и при това на 1-ва позиция !!! при търсене на"онлайн магзин" в Гугъл4ето. Говоря за този онлайн магазин , въпреки 4е е пове4е от онлайн магазин. 1000 посещения дневно. влизанията може сам да прецени6 откъде са- Тиксото му е отворено.

Банер 85px * 165px- видим всички страници 25 лв/месец / -евтинийка бате

Ако искаш по сериозен банер може да говорим!

Последно редактирано:

Back
Горе