pepo_999 Senior Member 8 Август 2012 #1 Появяват ми се от два дни едни тъпи реклами където им падне в два от моите сайтове - ads not by this site ква е тая чудесия и само при мен ли са видими или всички посетители на сайта ще ги виждат, а и как да ги разкарам
Появяват ми се от два дни едни тъпи реклами където им падне в два от моите сайтове - ads not by this site ква е тая чудесия и само при мен ли са видими или всички посетители на сайта ще ги виждат, а и как да ги разкарам
borislav123 New member 8 Август 2012 #3 Re: Реклами май е някакъв adware, и аз имах / имам MalwareBytes ги чисти ама пак излизат, много са агресивни
Re: Реклами май е някакъв adware, и аз имах / имам MalwareBytes ги чисти ама пак излизат, много са агресивни
pepo_999 Senior Member 9 Август 2012 #4 Re: Реклами да разбирам ли че само от моя компютър се виждат тия реклами, защото на другия комп не съм ги мяркал, нито в службата
Re: Реклами да разбирам ли че само от моя компютър се виждат тия реклами, защото на другия комп не съм ги мяркал, нито в службата