SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Рекламни статии в сайт

vencoi

New member
Здравейте,

с мен се свързаха от една международна интернет маркетингова компания с желание да публикуват статии в един от моите сайтове. Досега не съм се занимавал с такива услуги и си нямам и на идея как се процедира. Може ли да ми помогнете долу горе как вървят цените, има ли срок за които трябва да стоят статиите, на месец ли се плаща. Всичко по въпроса ще ми е полезно да споделите.

Благодаря предварително.
Приятен ден на всички!
 
За: Рекламни статии в сайт

За: Рекламни статии в сайт

Предполагам ще опитат с бартер (услуга за услуга)..
И с мен се свързаха някакви много уж известни, със специално отношение...
Тъй като имах нужда от свеж контент, ми написаха 5 статии и си сложиха линкове в тях, и при допълнителните споразумения никакви вести. Т.е. не са си довършили от тяхна страна неща по сделката и може да им дялна статиите скоро, но пък и не ми пречат реално да си стоят. Техни клиенти били супер известни английски ала-бала.. Външни Сео оптимизатори.. Общо взето сте две страни - те и ти, както се разберете, няма правилна формула. Има компромис и където си стиснете ръцете, проста бизнес сделка, която може да се изрази и в парична стойност.
 
За: Рекламни статии в сайт

За: Рекламни статии в сайт

А ориентировъчно кажете някаква цена :), нямам си и на идея как върви пазара в този сектор. Все пак трябва да им предложа нещо да почнат разговорите :)
 
За: Рекламни статии в сайт

За: Рекламни статии в сайт

В БГ цените за подобни неща (PR материали се водят) варират от 150 лева до 1000+ :) Сам прецени колко струва място на сайта ти, ще се хареса ли на аудиторията ти и т.н.
 

Горе