SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Репутация или избиване на комплекси?

ZzZaPyr

New member
Гледам, напоследък, репутацията е набила доста голяма скорост. Ползва се доста често и ако трябва да съм честен, понякога наистина се ползва за целта, за която е сложена.
Проблема идва от другите, да ги наречем "фейк" репутации.
"-" репутации, щото просто някой, не се кефи на някой друг и му спами постовете с червени квадратчета, е така, за спорта.

Абе хора, когато се регистрирах в този форум, май бяхте зрели хора? И сега май сте такива? Когато се регистрирах във форума имах чувството, че сте едно добро комюнити. А сега, държите се като деца... Много от вас, вие си знаете кои. След някой и друг месец ще стане като предприемача....

(поста не го пиша заради "-" на мои постове, толкова рядко пиша, че няма причина някой да ми сложи такъв :p)
Поздрави и бира!
 
Re: Репутация или избиване на комплекси?

Какво ти пука, че ти слагат минусчета?
 
Re: Репутация или избиване на комплекси?

Не ми слагат :) Смешно ми е да гледам как големи мъже се карат като първокласници :D
Ако ти беше смешно нямаше да пускаш тема, явно се дразниш нещо, остави - няма смисъл.
 
Re: Репутация или избиване на комплекси?

Това, че вече получи минус репутация доказва колко си прав. Някои от нещата за които си писал ме накараха да седя далеч от клавиатурата, и само да чета и пиша лични.
 

Горе