Реселър акаунти?

Virosss

New member
Здравейте,
интересувам се някой от тук присъстващите дали е пробвал да бъде реселър и до каква степен има перспектива всичко това?!
Напоследък се двоумя дали да не пробвам реселър акаунт и затова и се интересувам, за да не изгоря 😉

Re: Реселър акаунти?

аз, идват по 50$ на месец както от хостинги така и от аффилате реселърс продажби. Линка ми е в подписа 🙂

Аз не съм се хващал с това, защото предполагам, че трябва да се инвестира време в клиентите. Време, което мисля, че е по-добре инвестирано в друго.

Но, ако мислиш, че можеш да го правиш наистина на едро, може да си заслужава.

Аз не съм се хващал с това, защото предполагам, че трябва да се инвестира време в клиентите. Време, което мисля, че е по-добре инвестирано в друго.

Но, ако мислиш, че можеш да го правиш наистина на едро, може да си заслужава.

В моя случай горе - не трябва да инвестираш време в клиентите - компанията го прави. ето линк:
http://www.resellerspanel.com/?a=bl0ndie

Афф е линка 🙂 ако това те притеснява тук е линк без афф:
http://www.resellerspanel.com/

@bedio, доколкото разбирам този тип реселър е с афилиет линк. Това е доста добър начин да не влагаш време и пари, но мен по-скоро ме интересува нещо подобно, но да мога да създам свой собствен сайт, да го промотирам и да вложа времето си главно в набавянето на трафик и СЕО, а самите поръчки да се обработват от компанията. Бях чувал за подобни програми, но нещо не мога да открия нищо по въпроса 😉

Можеш и това, аз съм фрии реселес и моя УРЛ мога само да сменям темплатес и цветове и цени на плановете. Има платен реселър който можеш да променяш както си искаш...

Ако искаш да печелиш от това трябва да доста да инвестираш.
resellerspanel.com е удобен и лесен начин, но цените не са особено вървежни - само за сравнение с нормалните цени (не реселърските) на godaddy.

Ако искаш свържи се с мен - може да обедниним сили.

то риселърски планове да. аз там имам 3
ама разни тулове за билинг и провижънинг е въпроса. и добри цени де

За това иде реч. Кажи ми добър доставчик, който предоставя white label и покрива 100% съпорт и комуникация с клиентите, и аз ще се хвана да съм риселър.

До тогава ги пращам при него за афилиейт комисионна, която между впрочем в хостинг бизнеса никак не е малка.

За това иде реч. Кажи ми добър доставчик, който предоставя white label и покрива 100% съпорт и комуникация с клиентите, и аз ще се хвана да съм риселър.

До тогава ги пращам при него за афилиейт комисионна, която между впрочем в хостинг бизнеса никак не е малка.

e resellerspanel покрива 100% работа с клиентите. а white label не знам какво е...

а white label не знам какво е...

Да можеш да брандираш собствен сайт и да го представяш като собствен продукт. Клиента да мисли, че услугата е от теб.

Аз ви предлагам да опитате да печелите чрез Twitter и revtwt com

Можете да се регистрирате чрез моят акаунт от тук

Печели се стабилно - има реклами от които може да спечелите по 40, 50 и повече цента от клик.

Любопитно ми е колко успяваш да вадиш с това на месец?

От два дни го тествам и вече имам 40 цента, но определено още го разучавам. Изчетах доста мнения на световно ниво и хората определено ги препоръчват - лидерите при печеленето на пари от Туитър...

Back
Горе