Рецензиа за сайт

Re: Рецензиа за сайт

Допада ми, но тази снимка е просто WTF?!? Текстът може да е една идея по-светъл, менюто е доста невзрачно и кодът може да се валидира. Поздрави.

Споделям мнението на jundo, преди всичко направи текста по четим.

Моите предложения са:
Да преместиш твоята снимка от първа страница в страницa Kонтакти над формата за контакт.
Съдържанието което в момента е под формата за контакт може да го преместиш в една нова страница със заглавиe примерно "Как да стана сътрудник", "Присъединете се" или "Печелете с LR"

Успех!

все пак сайта си е на определен човек не на продукт - оставете го да се види на първата страница 🙂

Аз имах същия проблем преди време шефа на един ресторант искаше да има снимката му на всяка страница - в крайна сметка се отказах от проекта

Няма лошо, просто може повече да спечели от този сайт ако го направи по-ориентиран към дейността на LR и възможностите на програмата. Съвсем мъничко му трябва. А отделно да си направи личен сайт с който да омайва мадамите 😉 Там на индекса колкото иска снимки да слага 🙂

Както вече казаха, текста една идея по-светъл, и изображението в хедъра е хубаво да го смениш, или да му намалиш яркостта на цвета, понеже дразни окото и от там затруднява дори и четенето на текста около него.

На мен лично тази шапка не ми изглежда тематично, по- точно като вляза в сайта и ми е трудно да разбера за какво е. RL нищо не ми говори и 2 минути се опивах да разбера какво се предлага... В крайна сметка разбрах, но иска доста четене 🙂

Look Great - ефекта - прави надписа нечетим.

Само прав текст на първа не е ок за тия години. Малко динамика - последни 5 новини, последни 5 ЧЗВ, извадки от блогче, последни или бестсел продукти, промоции и т.н.

Според мен хората нямат време да разлистват, следва да ги грабнеш с началната ...

Back
Горе