Рецензия за нов проект

Re: Рецензия за нов проект

Кое да коментирам, сайта едвам се зарежда, има много изображения, които не се зареждат. Сайта е подреден по абсурден начин. Не виждам нещо, което да ме върне в този сайт.

Понеже вече те нахраниха, и то с основание, така че аз ще ти го спестя 😀

Но например, най-малкото трябва да може да се отваря с някакъв браузър, различен от ФФ... Да не копираш статии, на всичкото отгоре пускани преди повече от 2 месеца на други места, защото няма никакъв смисъл... Като начало достатъчно ли ти е?

IE 7 не се отваря коректно в потвърджение на думите на KOBRETI.

уф, айде пак - червената репутация е моя

ВВ това е секция рецензии, колкото и да е кофти сайта - червено?

грешка - трябваше да е зелена, за компенсация. Моля, модераторите да изтрият червената репутация. Извинявам се за невниманието.

По темата: колкото и да е кофти един сайт, това е секция рецензии във форума - едва ли някой има особена полза от раздаване на червени репутации просто ей така.

Янузов, както вече ти казаха - като модваш нещо проверявай го под няколко браузъра. Копираното съдържание е първо некоректно и второ не ти носи никаква полза. Пусни линк към сайтовете, от които си взел статиите - повярвай ми нищо не губиш. Дори печелиш от това ако не друго поне уважението на авторите на съдържанието. Всъщност виждам, че на някои места има линкове.

Аз бих избрал друг темплейт. Този е твърде блогерски. Ако искаш да правиш нещо за новини избери тема с повече възможности за навигация и организация. Навигацията в момента е кофти.

Допреведи темата, всъщност преведи новата след като смениш тази.

Форумът според мен му е раничко - набери посетители за сайта и после пускай форум. Просто ще ти е по-лесно да разделиш нещата. Ако искаш почни от форума. М др форумът прилича повече на малки обяви отколкото форум. Ако действително това е идеята въобще не бих използвал форум - има си системи за малки обяви.

Каква рецензия може да се направи - пълна липса на авторско съдържание, наличие на изображения, които се зареждат бавно или въобще не се зареждат и лошо структуриране.

Back
Горе