Рецензия за сайт, моля

willy878

New member
Здравейте колеги.
Искам да ви помоля за мнение за моят сайт. И ако може малко съвети. Сайта ми е този: www. health-bg . com. Благодаря много.

Извинете за връзката

Последно редактирано:
Re: Рецензия за сайт, моля

Здравейте колеги.
Искам да ви помоля за мнение за моят сайт. И ако може малко съвети. Сайта ми е този: www. health-bg . com. Благодаря много.

Извинете за връзката

Аз питам онзи с червеното.
Иначе поздравления за сайта, но много ми зеленее на мен.

Благодаря. Със зеленото наистина прикалих малко🙂

менюто в дясната колона се бъгва и бекграунда му излиза и иска да се повтаря наново.

защо целия текст в индекса е активен линк?
както си цъкам по навин и изведнъж влизам някъде.

Много малък контраст между фона и каретата с текст (тези дето са линкове)
Нямаш ясно определени хединги. Някъде са само с големи букви, някуде са както дойде

Слогана е прекалено дребен.

шрифта на линковете в лявата колона е много дребен или му има нещо друго, което го право труден за фокусиране.

Трите банера един до друг в ляво ми идват прекалено

Благодаря много за съвет! Много е полезен за мен, тъй като съм начинаещ. Уважение!

Малко трудно намерих менюто. Губи се там горе. Дясната част стои доста празна, може би ако преместиш малко банери от ляво в дясно ....

Поздрави!

Малко трудно намерих менюто. Губи се там горе. Дясната част стои доста празна, може би ако преместиш малко банери от ляво в дясно ....

Поздрави!

Благодаря много за полезни съвети. Ще ги следвам днес!🙂 С уважение

Здравейте отново.
Сега направих малко промени на сайта ми. Ще се радвам пак да виждам вашите професионални мнения. Благодаря предварително. www. health-bg . com

Менюто още не мога да го свалям по-надолу. Но ще се опитам още

Под Firefox 3.6 на 1024x768 резолюция съм и трябва да скролвам на дясно за да го видя цялото меню.В самото начало си помислих, че са само някакви буквички за нещо, което се подрежда по азбучен ред. 😉

Под Firefox 3.6 на 1024x768 резолюция съм и трябва да скролвам на дясно за да го видя цялото меню.В самото начало си помислих, че са само някакви буквички за нещо, което се подрежда по азбучен ред. 😉

Мерси, сега махнах един пункт от горното меню и вече се вижда цялия

Допада ми дизайна, само забележката ми е за менюто. Някак много ситни ми се виждат връзките, а и с този 3д ефект, някак се замазва текста.

рецензия върху снимка от главната страница:
http://www.bounceapp.com/15117

http://www.health.bg/index.php?page=articles&id=9605 - една примерна статия: четенето на статията е затормозяващо, заради огромния шум от текстове и банери от двете страни; липсват бутони за уголемяване на шрифта

http://www.health.bg/index.php?page=apothecs - ще е хубаво ако има интерактивна карта на аптеките, примерно аз бих се интересувал коя е най-близката аптека до моя адрес (т.е. може би някаква интеграция с bgmaps)

Последно редактирано:

Back
Горе