Рецензия и идеи по тематика на сайт

traki

Оптимист ReMember
Тези дни пуснах набързо един сайт ориентиран към морето и неговата роля в лятното оживление 🙂

на морето

Тъй като аз самият съм от морето и нямам много наблюдения какво представлява интерес от туристическа гледна точка, моля за мнение относно категориите и подкатегориите. Ако дадете и някоя идея за нова категория (рубрика с обяви) ще съм ви признателен

Това, което съм предвидил за слагане в бъдеще: прогнози за времето и линкове с полезни адреси (автогари, аерогари, жп гари, разписания за влакове, автобуси и ..до тук съм за момента)

Re: Рецензия и идеи по тематика на сайт

Моля те недей, не още един сайт за почивки който да краде текста и снимките и да рекламира хотели в които не е стъпил

от Бургас съм, зная как се работи по черноморието, няма да ми е проблем да си ги набавя и сам за не повече от 3 седмици. Но сайта е за безплатни обяви и идеята ми не включва да ги качвам аз

Благодаря за червените точки - да поясня за какво става въпрос:

Интернет пространството се напълни със сайтове за хотели/ почивки итн. които просто копират съдържанието на моите, вземат си снимките (често отрязват и логото). Коагто погледнеш страницата им за контакти за да изразиш възмущение - там няма нищо. Когато собственика на хотела ти каже - ти защо не си ми актуализирал информацията в Интернет (която той е дал само на тебе не на сайта фантом), аз какво да правя бе колеги ??? Върви му обясни на човека че инфото и старите му снимки са копирани на 50 места с които аз нямам никаква връзка и от които няма никаква файда освен че ми крадат трафика ?

Конкретна рецензиика за сайта.

Много кофти се получава като избереш регион - никаде на се вижда че си избрал региона или поне аз не го намерих и оставаш с впечатление че гледаш за всички региони. Направи така че да се вижда региона ясно. Определено ще има по добър ефект за потребителите 🙂 , успех с сайта хареса ми темплейта ще го ползвам 😉

И ето поредният темплейт се пръкна на бял свят.... Абе хора научете се да си правите сайтовете сами така умалуважавате труда на хората които наистина правят нещо не днес ми кефноло от готова форам дай ше пусна сайт и почвам да печеля.

p.s. може да отнеса много критики но от как се пръкнаха тея платформи като джуболи и тем подобни като чели нищо не се създава ама всеки разчита на тях и някои си кой изпраскал някой сайт на джубола вече почваме да сме голямата работа почваме хвалбите и тем подобни ами направи си го самичък достигни до това ниво и тогава. Пич сайта е готин наистина няма си кривя душата но когато го направиш ти тогава търси мнения не с темплейтите щото там всеки при примерно един месец занимание усърдно може да сътвори и нещо много по добро от това което си изградил като дизайн щото то другото си е готово.

Конкретна рецензиика за сайта.

Много кофти се получава като избереш регион - никаде на се вижда че си избрал региона или поне аз не го намерих и оставаш с впечатление че гледаш за всички региони. Направи така че да се вижда региона ясно. Определено ще има по добър ефект за потребителите 🙂 , успех с сайта хареса ми темплейта ще го ползвам 😉

Точно под логото на сайта показва кой е избрания регион, не е проблем да го сложа и най-отгоре в самото поле с регионите, да се вижда и там.

@uni-web не рабрах какво точно искаше да кажеш по тематиката на сайта. Аз съм на мнение, че сайта трябва да е преди всичко полезен със съдържанието си. Ефекта на добрия дизайн и добрата навигация са, че улесняват достъпа до полезното съдържание.
Смея да твърдя, че добрата бизнес идея вади парите и осмисля сайта. За мен е по-важно да имам идеи и да ги реализирам, отколкото да си напиша сам сайта. Не мога да програмирам, познанията ми спират до html и css, но имам идеи и ги реализирам 🙂

Точно под логото на сайта показва кой е избрания регион, не е проблем да го сложа и най-отгоре в самото поле с регионите, да се вижда и там.

@uni-web не рабрах какво точно искаше да кажеш по тематиката на сайта. Аз съм на мнение, че сайта трябва да е преди всичко полезен със съдържанието си. Ефекта на добрия дизайн и добрата навигация са, че улесняват достъпа до полезното съдържание.
Смея да твърдя, че добрата бизнес идея вади парите и осмисля сайта. За мен е по-важно да имам идеи и да ги реализирам, отколкото да си напиша сам сайта. Не мога да програмирам, познанията ми спират до html и css, но имам идеи и ги реализирам 🙂

Ами пич не знам кой ме е и кой не ме е разбрал правилно исках да кажа че ми е писнало да гледам темплейти и почти еднакви сайтове, и както казах нямам против дизайна е много добре но според мен по този начин като се използват готовите се умалуважява труда на хората които наистина правят нещо.

Не, не го омаловажава в никакъв случай. Съгласи се, че на тях това им е бизнеса. От това си вадят хляба програмисти, дизайнери, копирайтери, хостинг компании, сео специалисти... Човек не може да разбира от всичко на 100%. Колкото по-рано си намери силните страни и се ограничи до тях и започне да плаща на другите за качествен продукт, толкова по-добре за всички.

Съгласи се, че на тях това им е бизнеса.

🙂 Съгласявам се веднага и няма да се повтарям какво имах в предвидс изказването си! 😉

Back
Горе