Рецензия на 2 сайта.

azsym

New member
Какви проблеми виждате с
Българи в Англия
Българи по света

приемам всяка конструктивна критика. Аз знам някой неща за оправяне, но какво пропускам.

Ако живеете в някоя от тия държави, чувствайте се поканени да се присъедините.

Re: Рецензия на 2 сайта.

Надявам се, че това не му е окончателния дизайн, щото е много зле. Картинката с къщите е доста депресираща. Сложи нещо по-слънчево.

А защо са 2 линка с еднакво УРЛ? Заради самите линкове ли?
щото съм объркал
линка е
Българи по света

за дизайна - да, ще се промени в близко бъдеще. Все пак споделете кво не ви харесва в него.
Идеята е максимално лесна работа - визуалното на втори план, без сайта да е грозен (субективно)

Като идея е окей, но на твое място бих променил дизайна. Съдържанието има ли причина да е дясно равнено?

Като идея е окей, но на твое място бих променил дизайна. Съдържанието има ли причина да е дясно равнено?
не няма причина 🙂
дайте идея за дизан който да помества елемента с картата, щото това и една динамична форма са което го спират.

Колеги, по всеобщо ваше мнение дизайна е за подобрение.
Аз съм много скаран с арт/дизайн затова дайте едно рамо как би било добре да изглежда.
По скоро ме интересува как да бъде оптималното разположението на нещата по страницата, шаранийките не ме вълнуват толкова.
Странно, но всеки друг който видя сайтовете много хареса дизайна, а малко се обърка с функциите.
Вие точно обратното 🙂

Все пак това е форум за уебмастъри...

Направи сайта по-приятен за окото, лично мен червената лента ми избива очите ...

Ти си скаран с много неща, но това е друга тема! 😀

Дай на някой да ти направи дизайн на фотошоп и после към него нагаждаш кода.

P.S. Нямаше ли нещо готово като CMS с приятен дизайн, което да ти свърши работа за целта?

Ти си скаран с много неща, но това е друга тема! 😀

Дай на някой да ти направи дизайн на фотошоп и после към него нагаждаш кода.

P.S. Нямаше ли нещо готово като CMS с приятен дизайн, което да ти свърши работа за целта?

сайта е писан от 0.
дизайни има по 20 за $ или безплатни.
Всъщност този дизай е леко моднат безплатен темплет (от профи дизайнер), т.е има много смотани дизайнери (по ваше мнение).

Визията наистина има нужда от сериозни промени.

Като начало, цветовите схеми промени, това червено боде очите много.
Също и големината на текста е малко бъркоч навсякъде.
Според мен, в различните менюта (Българи в ххххх) подредбата трябва да е обратна - Информация (която ти е най-дясно в момента), в средата формата за търсене и вдясно да ти е картата

Визията наистина има нужда от сериозни промени.

Като начало, цветовите схеми промени, това червено боде очите много.
Също и големината на текста е малко бъркоч навсякъде.
Според мен, в различните менюта (Българи в ххххх) подредбата трябва да е обратна - Информация (която ти е най-дясно в момента), в средата формата за търсене и вдясно да ти е картата

идеята на червеното е, че е част от знамето на БГ. Там много избор няма 🙂
за подредбата - ще го пробвам: имаш впредвид:
дясно - карта
ляво - добре дошли
среда - форма
?

Да, тази подредба имам предвид.
Щом си решил, че е задължително червеното, поне нюанса му смени да е по-меко
Долу също имаш едно празно поле между футъра и края на съдържанието (може и някакви реклами да има, но да не ги виждам) - можеш да го махнеш него

Като цяло искам да кажа, че дизайна прави потребителското преживяване отрицателно, макар и функциите да са наистина добри.

Back
Горе