SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Речник безплатно приложение за iPhone

gan

New member
Инсталирате си нашия безплатен речник за мобилен телефон iPhone. Мобилното приложение на rechnik.info Ви дава свободата да знаете значението на думите навсякъде. В първата версия на нашето мобилно приложение сме инсталирали само най-важните функции на речника - тълковен речник и двупосочен българо-английски речник. Основната ни цел е той да бъде бърз и удобен. Съдържа много голямо количество думи и словосъчетания и показва бутони с последно въведената от нас дума, както и случайно избрана дума. Дизайнът, който ви предлагаме е с изчистена визия, за да можете да се концентрирате върху най-важното.
Новото мобилно приложение за iPhone е свързано със сайта речник rechnik.info. Сайтът стартира преди малко повече от три години и към момента е един от най-големите онлайн тълковни речници. На страницата на речника можете да ползвате пълната функционалност на речника - тълковен речник, етимологично значение на търсената дума, също и съответните картинки и видео елементи свързани с нея. Ако при търсене на дума сбъркате някоя от буквите, тогава е много вероятно вашата търсена дума да е в карето “Близки думи”, от където само с един клик виждате описанието на думата.
Това приложение е безплатно и можете да го свалите от AppStore, като последвате този линк. Съвместимо е с всички устройства, които използват iOS 4.2 или по-нова. Тествано е на следните устройства: iPhone 3G, 3GS, 4, 4S, iPad, iPad2 и iPod. Ако желаете можете да се абонирате за RSS-а на блога Речник блог, за да научите бързо новини за нови версии или нови мобилни приложения. Можете и да пишете отзиви в блога на речника.
Мобилното приложение на речника е създадено от уеб дизайн JIApps съвместно с известния сайт за SEO услуги Ganbox. Благодарим на всички, които го ползват!
 

Горе