Re: Румънците си оправят репутацията в Google Autocomplete, а ние?
Хаха, да бе тия стюардеси от снимките ако са хард-уъркинг - честно обиколил съм света, с Балкан ( Еър България ) съм летял 4-5 пъти, даже последния беше по принуда, че ми смениха полета и не съм си избирал сам компанията. Е няма такива груби мечки като нашите....даже тунизийките с дебелите задници дето едвам се промъкваха между седалките бяха много по мили - да не говорим за италианките, канадките, полякините....е тия от източния блок са си зле, ама пак по-добре от нас - факт.
За това дето сме най-умни също е мит - просто в западни университети отиват най-умните и амбициозни и затова ( едно време беше така, а сега и там всички отиват без цедка ) ...виждал съм обаче нашенци в училища в чужбина не по свое желание ( родителите работят там ), е всички бяха двойкаджии и бандити...аз като отидох там първата година бях под специално наблюдение само заради реномето ни...абе ужас
И за това дето българките са най-красиви ще ви разбия фантазиите - някой да е бил сред повече полякини, рускини, чехкини, сръбкини, французойки...и.т.н....а, италианки щях да забравя....щото голяма част от тях не само имат страхотен вид ами и дух и поведение дето нашите скумрии комплексирани никога няма да имат...
Съжалявам, че така негативно се изказвам ама се дразня като вземем да се величаем..че сме най-работливи, най-красиви и най-умни ....смешно е някак си...Ние ако наистина сме хард-уъркинг по добре да го покажем с конкретни действия...Освен това Г. резултатите са ташак...то за всяка нация излизат простотии..