SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Руски оптимизатори

oggin

+Ognian Mladenov
Екип
Re: Руски оптимизатори

Там изобщо като гледам списъка има много знаещи хора и това наистина е елита на оптимизаторите в Москва.
Каширин - авторитет, води свои семинари по оптимизация на сайтовете. Винаги е канен на срещите с ръководството на Яндекса, когато има някакви драстични промени в политиката на Яндекс.
Ашманов и партньори - фирма гигант в СЕО. Една от водещите фирми в бизнеса с месечен оборот минимум 200-250 хил. $, макар че си мисля че са много повече.
Евгений Пошибалов - един от ръководителите на най-голямата линкова борса в Русия. Месечна печлба от минимум 60.000-80.000$ само от комисии.
Михаил Козлов - Бегун - контекстна реклама ала АдСенс, преди около месец Рамблер ги купи за 300 млн$ (неофициална цифра)
и т.н.
Все акули в бранша :)
 
Последно редактирано:
Re: Руски оптимизатори

...Каширин - авторитет, води свои семинари по оптимизация на сайтовете...
Все акули в бранша :)

ахам, авторитет - и понеже няма какво ново да каже - накрая раздава наръчника на Ашманов по оптимизация - гледам го на снимката най-долу, че се е скрил между 2-те булки - явно си пази фейса от народната клиентска любов :D

когато преди години се беше напил в "Златната Вобла", тръгна да си прави майтап на гол гъз как щял да ме изпорти на Яндекс, та ония да ми забанят всичките неколкостотин сайтове, хе хе хе златни млади години бяха, абе не му се сърдя нали и той жена-дяца храни...

това, което не бе написано тогава е, че на "КОКОС" по съвпадение същия ден им забаниха 10К(!!!) сателити и шефа им без малко да се хвърли в Москва-река от зор :) оптимизации и конференции - дрън-дрън... всичко се прави с МНОГО пари и МНОГО линкове!
 
Последно редактирано:

Горе