SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Ръчно наказание за контент, не го махат след изтриване!?

scoobydoo

Know you can!
Здравейте.

Имам стар сайт наказан за съдържанието в него и след като изтрих целия сайт и подадох за преразглеждане, ми писаха че пак не го харесват и си пише същото наказание.
Как може все още да ми говорят за съдържание, като всички страници връщат 404 освен началната, където има само една празна страница със съобщение, че сайта е изтрит.

Наказанието е:
Thin content with little or no added value
This site appears to contain a significant percentage of low-quality or shallow pages which do not provide users with much added value (such as thin affiliate pages, cookie-cutter sites, doorway pages, automatically generated content, or copied content).

Възможно ли е примерно да не им харесват беклинковете, но да не са ми го казали защото ги мързи?

Поздрави.
 
Последно редактирано:
По-скоро първо бих го напълнил с нещо качествено, дори да е една или няколко странички преди поредно преразглеждане. Не се подвеждай от буквалния словоред и словоизлияние в съобщението им: според мен, по-скоро имат точно това предвид - че е празен сайта и не носи никаква качествена стойност и преживяване за който и да е потребител, и имайки предвид че вече е бил slain нямат и мотивация да го извадят оттам.
Каквата и да е техническа факирия в момента едва ли съотвества на идеята им за съдържаниyeah...
 
Някъде Мат или друго величие беше говорило по това тема. Точно така се получава - въпреки премахването на некачественото съдържание, наказанието си стои.

Решението беше да го напълниш с качествено и чак тогава да се пуска преразглеждане.
 

Горе