Рязък спад в резултатите на Yahoo SE?

Lilacor

SEO addict
Здравейте,

Случайно да наблюдавате рязък спад в броя на индксираните страници и линковете към тях на някои от вашите сайтове? При мен има осезаем такъв на всички мои проекти. Говоря за спад в пъти, примерно, вместо 500 индексирани и 20 000 беклинка (според Yahoo), на един от сайтовете ми в момента YSE показва 150 индексирани и 5 000 беклинка. И така е повсеместно. Вие забелязвате ли нещо по-особено днес?

Поздрави!

Re: Рязък спад в резултатите на Yahoo SE?

Yahoo не е толкова меродавен по отношение на броя индексирани страници, на мен ми направи впечатление заради backlinks. Спаднали са в пъти при мен.

И отново, броят на линковете в YSE падна с пъти... Един от сайтовете, който ми служи като нещо като индикатор за промени в алгоритмите (100% дублирано съдържание, което изплува в ТОП 10 само, когато има някакви предстоящи промени), отново се появи в топ 10. При вас?

Отново се включвам в темата с поредното наблюдение. Линковете в последните 24ч се сринаха повсеместно (според данните на YSE) за всичките ми проекти, при това на 2 пъти. В момента ситуацията е същата още от снощи късно вечерта. При вас как е?

На мен вчера на единя сайт ми се сринаха от около 1900 на около 5оо 🙁
Какви са ви наблюденията, връщат ли се и ако да след колко време

Да и при мен спада е направо огромен. Забелязах го оня ден и се втрещих.

Бековете през YSE са в ъпдейт в момента. Обикновено след него се връщат на старите им стойности или нарастват.

Back
Горе