SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

СЕО на браузър игра

bobonik

New member
Бих искал да ми помогнете със СЕО-то на моята браузър игра - seloman.com. Проблемът е, че трудно се прави СЕО на игра, а какво да говорим за начинаещ като мен :D . Просто искам да ми дадете предложения към кое да се стремя - добър <title>, добро описание и т.н.
 
Последно редактирано от модератор:
За: СЕО на браузър игра

За: СЕО на браузър игра

бобоник, прав си, че е трудно. Единственият начин е да брандираш името. Едва ли някой ще тръгне да търси "селска браузърна игра", "вашата земя" или нещо подобно. Не знам колко усилия си хвърлил и доколко е добра, но какво бих направил аз на твое място. Задължително я портни във фейсбук и гугъл +. Виж в кои онлайн стратегии има много българи (хинт: ерепублик) и или плати на някой популярен в тях да ти направи интелигентна реклама или ти развий собствен персонаж и го направи популярен. Реклама, реклама и пак реклама. На примависта за това се сещам. Може би вариант за андроид също не е лоша идея.
 
За: СЕО на браузър игра

За: СЕО на браузър игра

Вярно, че рекламата наистина е добър вариант, но също така и скъп. За момента най-добър вариант за мен е скайп,фейсбук,форуми и т.н. Ако някой има други предложения да пише. :D
 

Горе