SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

СЕО рецензия на един от сайтовете ми

bluefighter

New member
Здравейте приятели,

опитвам се да оптимизирам сайта си от известно време, но резултатите някак си не са задоволителни. Разглеждах в алекса с колко сайта се срвързва моя и се оказа че се свързва с 2-но повече от конкурентни сайтове, които са по-напред от мен в класиранията. Знам че не зависи само от това класирането, но се питам дали да не съм допуснал някакви фрапантни грешки, които тикат сайта ми назад. Та ето го сайта:

NovChasovnik.com - Онлайн магазин за часовници

Забелязвам, че конкурентни сайтове пишат коменати в блогове на английски и руски език, също регистрират сайта си в англоезични директории и класации. Аз дали да не започна да правя същото. Голяма част от тях си са платили за оптимизация и имат статии в различни сайтове на оптимизаторските фирми, които са без пр или са с пр0, чудя се това ли да им дава толкова голям напредък? Моите сателитки са с пр2, вярно е че са още млади и зелени :))

Надявам се да изкажете професионално мнение :))
 
За: СЕО рецензия на един от сайтовете ми

За: СЕО рецензия на един от сайтовете ми

Правилото колкото повече линкове,толкова повече, но с мярка
Разбира се,че е добре и в англоезични.
Колко често събмитваш в бг социални директории?
Уникално съдържание ли имаш
Колко уникални статии на месец пишеш
Имаш ли сателитни сайтове

Тая Алекса ми е нереална,може и да греша. Според мен най-важното е твоите ключови думи да са на предни позиции в Гугъл и да нямаш лоша репутация пред ботове и панди и други животни
 
За: СЕО рецензия на един от сайтовете ми

За: СЕО рецензия на един от сайтовете ми

Този блог е добре,но може да "изкараш" и в други блогове,да ги събмитваш и да пуснеш след изв.време линкове към основния сайт: http://novchasovnik.com/blog
 
Re: СЕО рецензия на един от сайтовете ми

Често съмбитвам в бг социални мрежи
Имам уникално съдържание
Имам 6-7 сателитни сайта с пр1 или 2
3-4 уникални статии публикувам на месец в блога на сайта
 

Горе