SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

СМС на кратък номер за домейн на кирилица?

signboard

New member
Здравейте, искам да пратя смс реклама по разни сайтове, но домейна ми е на кирилица.. колебая се как да го изпратя, като www сайт com или като www xn--80... com Пробвах на едно място и по двата начина, получавам обратно смс че ми е добавен линка успешно, но не виждам нито единия линк...явно сайта не добавя автоматично ами след одобрение от администратора. Не ми се пробва пак за по 1,20 ако някой е пращал също сайт на кирилица и знае..Благодаря!
 
Последно редактирано:
Re: СМС на кратък номер за домейн на кирилица?

Забрави.

Има прекалено много начини да се обърка енкодинга.

Първо от Мобилния оператор към фирмата, която обработва СМСите.
После имаш комуникация м/у фирмичката за СМС разплащания и сайта.
 
Re: СМС на кратък номер за домейн на кирилица?

Тези скриптове обикновено добавят автоматично веднага, така че не вярвам да е това проблемът... Едва ли някой ще си играе да ги одобрява
 
Re: СМС на кратък номер за домейн на кирилица?

Ами, по първия пост, явно трябва да стане по втория начин, xn--80, все пак това не са символи от кирилицата. А Кобрети, незнам, пратих и по двата начина, и нямам линк, само обратни смс-и че линковете са добавени но ги няма :) Може и да нестава изобщо, писал съм на доставчика на услугата, поне ако отговори ще напиша отговора тук, да го знаем, все ще е от полза на всички.
 
Re: СМС на кратък номер за домейн на кирилица?

дай линка да си пусна 1 мой сайт и ще видим дали става веднага...
 

Горе