SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Сайтове за планински туризъм

Lyuben

New member
Здравейте, от началото на годината се заинтересувах от създаване на сайтове и резултатът са тези два, с помощта на които развивам дейността си.
Част от информацията в този форум, както и в преприемач, ми помогна много при създаването им - като цяло сайтовете са резултат от четене в нета и проби.

Ще се радвам на всякакви професионални критики и съвети относно подобряването им по отношение на дизайн, сео и т.н.

Ето линковете:

Планински водач България

Hiking Guide Bulgaria

Благодаря!
 
За: Сайтове за планински туризъм

За: Сайтове за планински туризъм

Сайтът ми хареса. Лесен за навигация: трудно е да се объркаш. Реших да пробвам търсачката на думата планински. Излезе ми текст: [h=1]Нови предложения ...Вижте новите ни предложения за приключения в България и по света! [/h]Няма я думата. Сигурно са настройките.
Етикетите в облак не излязоха ли от мода?

Поздрави!


 
За: Сайтове за планински туризъм

За: Сайтове за планински туризъм

Харесва ми. Добре е че комерсиалната част (услугата) не е прикрита и за воалирана. Според мен има потенциал.

Може да си направите примерни маршрути за различни сезони и с различна трудност и да ги украсите със подходящи снимки. :)
 
Re: Сайтове за планински туризъм

Здравейте, мерси за мненията.
Да, има три такива странички за home box-овете, които си се ползват само от темата и не са за потребителите - не знам как да ги разкарам от резултатите на търсачката...може би тази се появява, защото в алт-текста на снимката към нея се съдържа думата "планински".

Готино сайтче за снимки, ако ми се наложи - ще се възползвам:) Иначе по маршрутите работя...
 

Горе