SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Сайт за SEO анализ

sixking

New member
Здравейте. Копирам си темата от друг форум, да не напиша нещо грешно :D

Какво представлява сайта:

Пускаш си сайта и то ти дава кратък анализ на социалният му статус и тем подобни. Може да влезете в САЙТА и да си пуснете сайта. Безплатен е, не печели от някакви платени услуги или нещо подобно.

Защо го продавам:
Купих го на оферта, името е хубаво и исках да добавя някоя функция, платена, но ако трябваше да плащам на някой, то просто щях да си умра със сумата която ми искаше. След известно време тотално се отказах от сайта и изобщо не го пипам. Получава си посещенията натурално, не са пускани линкове на никакви платени места, няма реклами някъде - нищо.

Печалба - Няма! Нито съм си играл със сайта, нито посещенията са достатъчно големи, за да може да се печели от нещо.

Домейна е при годадито, ако ще се прехвърля при някой друг, разходите са за него. PR0, Alexa rank - 3 223 360. Ще изтича на 06/29/2016.
Ето ви и още малко инфо от един анализ - https://www.site-analyzer.com/en/analysis/55408/http://seoanalyzehub.com/
Най ми е любимо, като проверя колко струва домейна сега :D -- http://www.siteprice.org/website-worth/seoanalyzehub.com +++ 887 долара, аз няма и 1/10 за която го давам :D
(извинявам се, ако линковете са дошли в повечко)

Цена - 200лв. Начини на плащане - Банка, epay.bg, paypal.

Моля, ако някой има интерес, да пише на емайл, защото рядко влизам тук.
 

Горе