SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Сайт на моето родно село

yanev83

New member
Здравейте! Бих искал да ви помоля за оценка и коментари на сайтчето, което направих за моето родно село. Доста се постарах, надявам се да се хареса. сайта е www.boyanovo.info
Благодаря ви предварително!
 
Re: Сайт на моето родно село

Сайтът изглежда симпатично, но си оправи текста. Първо още в третото изречение си объркал местоимението и второ - изреченията ти са нанизани като броеница, абсолютно никъде след препинателен знак не си оставил интервал, а това ти обърква и подреждането на текста, защото изглежда като едно изречение на 13 реда.
Иначе - успех! Инициативата ти е хубава.
 
Re: Сайт на моето родно село

Лично мнение: Georgia е изключително неподходящ шрифт за уеб.
Други може и да не са съгласни с мен, но аз ако отворя статия в сайт с този шрифт, ако не е нещо което много да ме интересува или да ми трябва, директно затварям.
 
Re: Сайт на моето родно село

Само галерията не ми харесва как мачка снимките
И това е вярно, освен това снимки 10 и 11 се дублират.
 
Re: Сайт на моето родно село

Здравейте!
Направих някой подобрения в сайта и нещата вървят добре, хората започнаха да се регистриарт. И това ме стимулира да го направя още по-добър, за да се харесва. Исках да на направя, така че да показва, кои потребители са на линия в момента в сайта. Добавих колона online в Mysql таблицата, която се ъпдейтва, когато съответния потребител влезе с потребителското си име и парола и съответно, когато излезе, използвайки бутона изход, стойността на полето става 0. До тук добре, но когато потребителят излезе от сайта без да натиска бутона изход, а направо затвори прозореца. Полето в таблицата не променя стойността си. Опитах се да използвам javascript и onunload, при което се извиква друг скрипт, който да нулира полето. Но понякога не се получава, не мога да разбера каква е причината... Моля ви ако имате някакви други идеи, споделете
 
Re: Сайт на моето родно село

Вместо 1/0, направи си колона с timestamp (int) или date поле.
Ъпдейтваш го когато някой цъка по сайта (логнат).
И селектваш всички, които са били активни в последните 300 секунди, например. Така си вадиш онлайн юзърите.
Не е свръх точно, но мисля, че така се прави по принцип и дава доволна информация.
 
Re: Сайт на моето родно село

Здравейте! Сайтчето на родното ми село се разви добре според мен и вече има регистирани 445 души. Напоследък обаче забелязвам, че много от хората, който преди не отдавна бяха редовни и активни посетители влизат в сайта все по - рядко... Старая се постоянно да измислям нещо ново и интересно, за да мога да задържам посетителите и да привличам нови, но напоследък май се изчерпах.... Със сигурност принос за отлива на редовни посетители имат и няколкото спречквания, които станаха между някой от потребителите. Бих бил много благодарен ако можете да ми дадете някакви препоръки и съвети. Поздрави!
 
Re: Сайт на моето родно село

Е, вече си стигнал до най-трудната част.
Все пак, живота в малките населени места е доста монотонен и няма кой знае какви събития за отразяване.
Не съм преглеждал сайта.
Може да поискаш от потребителите на сайта да дават предложения относно подобрения /във всякакъв аспект/ в живота, бита, мелиорации и т.н.
Или по организация на дадени празници - ето идва Никулден, Коледа, Нова Година.
Просто идеи.
Успех.
 

Горе