SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Сайт под наем за 8 ЕВРО / месец

interestal

New member
Здравейте приятели, колеги и гости,

За всеки сайт трябва:

- да се създаде дизайн
- да се изпрограмира
- да бъде инсталиран на хостинг
- да бъде тестван
- да се рекламира
- да се поддържа периодично

Горните факти са причината да създадем и да ви предложим сайт под наем от bgRENTaSITE.com

През Август 2016-та имате възможност да наемете сайт само за 8 евро на месец при плащане за 12 месеца.
 
Колега... Идеята е леко странно според мен... Как така ще имаме право да наемем сайт? Какви права бихме имали върху него? ;)
 
Здравей, наемателя има права за ползване. Няма права върху софтуера, освен на HTML, CSS, JS които си е написал. Плюсовете да наемеш сайт са повече от минусите според мен.

+ Сърверните и клиенски технологии се развиват и променят често, а това изисква промяна на софтуера. При наем тази работа остава наше задължение и не занимаваме клиента с нея.
+ Включения хостинг и инсталация също е наше задължение, а не работа на клиента да мисли какъв хостинг ще му трябва - Linux или Windows, с 10 GB трафик или с 20 GB. С MySQL база или с PostgreSQL.
+ Дизайна е риспонсив - наша работа е да работи на различни нови браузери и устройства. Тази работа остава незабелязана за клиента.
+ Предварителна on page оптимизация
+ Наемането е по-поносимо за плащане. Не изваждате 1500 лева наведнъж, а на части.
+ При създаване на нова функционалност, която е част от пакет които вече сте наели, получавате новата фукция без да доплащате!
+ След няколко години закупен сайт трябва да се смени с нов поради промяна на дейността на клиента, поради нови услуги на клиента и не на последно място новите технологии и устройства. При купуване на сайт той е за 2-3 години. После пак давате пари, мислите за дизайн, модули, напълване с данни и т.н. При наемането на сайт наша грижа е да работи, да правим нови темплейти, а грижа на клиента е да поддържа данните актуални.

На разположение съм за още въпроси.

Успешен ден на всички :)
 

Горе