SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Сайт с уникално съдържание + агрегатор

alsest

Member
Въпросът ми е следния - ако имаме сайт със сравнително уникално съдържание (авторски материали + преразказани новини), как ще се отрази добавянето на агрегатор за статии в поддиректория на сайта?
Имам предвид, че агрегатора ще събира и публикува подбрани по определени критерии статии по темата, естествено с източник към оригинала, без това съдържание да се смесва с останалото съдържание на сайта (ще си се вижда само в поддиректорията).
Има ли проблем с така реализираната схема?
Трябва ли (може ли) да се линква от домейна към поддиректорията и обратно?
Идеята на подобна реализация е, че и на автора, и на потенциалните читатели би било полезно такова агрегиране на новини със сходна тематика - проблемът е дали Гугъл няма да е против?

Предварително благодаря за идеите/съветите/мненията.
 
Re: Сайт с уникално съдържание + агрегатор

Мисля че ако имаш линк към източника няма да имаш проблем .
 
Re: Сайт с уникално съдържание + агрегатор

Няма да ти навреди в повечето случаи. Ако знаеш как да го направиш ще си докараш и много ползи.

Ако се интересуваш от подробности, свържи се с мен на ICQ - мога да покажа лидера в България за момента при този тип сайтове - мой е. Имай предвид само че не предлагаме безплатни услуги и консултации.
 

Горе