SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Само при мен ли го има този проблем или?

bigger

New member
Гледам от известно време, като напиша site:.. моите сайтове ги изкарва с доста резултати по-малко качвам нови неща, в единия сайт излизат веднага, изкарва новите а стари не дава и като бройка си стой се едно и също.. не знам не разбирам нещо, айде при гугъл е нормално да го прави това чат пат, ама при всичките ми сайтове? и да стой по 2 месеца все така, нещо има? Примерно оня ден написах site:vsichko.com - изкарва 4590 резултата, а като напиша site:vsichko.com vsichko - дава 7500, а трябва да са доста повече.. има ли нещо нормално в това или?
 
Re: Само при мен ли го има този проблем или?

Мен повече ме смущава, че като напишеш сега link:domain.com и резултатите са доста под реалните и тези давани до преди ъпдейта. Гугъл изкарва новите неща ведната с командата site: но след 1-2 дни ги праща за преоглеждане и изчезват след това отново се появяват. Не разбрах точно тревогите ти, но е нормално да ти дава резултати за site:domain.com и site:w ww.domain.com с различни стойности. Обикновено site:domain.com дава сбора от индексираните страници от домейн областа и от субдомейн областите. Ако имаш сайт с ввв.домейн.ком и игри.домейн.ком то домейн.ком може да дава 1000 страници, а ввв.домейн.ком да дава 300 www си е като субдомейн и затова ако напишеш site:www .site.com i site:igri.site.com ще ти изведе само на субдомейна индексираните страници. Имай предвид, че www си е като субдомейн.
 
Последно редактирано:
Re: Само при мен ли го има този проблем или?

uluble_com, ти прочети ли всичко, което е написал човека ? :)
Примерно оня ден написах site:vsichko.com - изкарва 4590 резултата, а като напиша site:vsichko.com vsichko
тук разбирам, че с втората команда търси ключова дума само за този сайт и при такова търсене ще сърчва за vsichko само във сайта vsichko.com
 
Re: Само при мен ли го има този проблем или?

Бирата, жегата и образованието не прощават на никой,
относно дова за търсене на на site: domain.com дума имам доста влизания по търсения на site:nekyvsajt.com така че предполгам гугъл изкарва при site:www. domain.com vsichko и резултатите от други домейни, които смята за релевантни с това търсене. Ще потърся пример и ще го сложа тук.
 
Re: Само при мен ли го има този проблем или?

Да и да няма никъде линкове към резултати някой пуснаха слуха, че гугъл се прави на умен и попълва форми :)
 
Re: Само при мен ли го има този проблем или?

Незнам странно ми е, от 8000 близо резултати паднаха на половината, не са един или 2 ми са си чисто 50%.. дано да е нормално
 

Горе