SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Сателитка или директен линк ?

pres7o

New member
Здравейте,
ще създавам помощен сайт с нов домейн към друг, който ще има изключително полезно съддържание написано от професионалист.
Идеята на този помощен сайт е да си създам качествени линкове към основния си, тематични линкове.
Та въпроса е, как е по добре да процедирам с трупането на ПР на този помощен сайт, да купувам дирекно линкове които линкват към него или да купя 2,3 домейна с ПР3 и да ги поддържат някакви пакистанци със спинване на статии които да линкват към него. Искам само качествени тематични линкове към основния сайт, затова ги разтягам тези ластици, да не застраша по никакъв начин основния... :party:

Ако някой продава домейни с ПР3 или 4 да пише на ЛС, намирам само ужасни дето вообще не мога да им видя линковете с OSE na SEomoz.
 
За: Сателитка или директен линк ?

За: Сателитка или директен линк ?

Здравей,
доколкото разбирам искаш да направиш линкбилдинг на сателита си, нали така?
Имаш няколко варианта, зависи доколко се простира бюджета ти.
Безплатният вариант е да седнеш да напишеш 10-15-20 статии и да ги публикуваш в артикъл директории. Успоредно с това можеш да вземеш линкове и от букмарк сайтове.
Друг вариант е да си платиш на копирайтър за статии. Има и хора, които предлагат добавянето в букмарк сайтове. Потърси из пазара на форума, ще намериш достатъчно оферти.
Трети вариант е директно да купуваш линкове.
И четвъртият вариант е ако можеш да си платиш за всичко по-горе.

Сметни си добре бюджета, но имай предвид, че ако не е основен сайт няма смисъл от прекалено много обгрижване. Линкове от 20-30 директории за статии + 60-70 букмарк сайта ти гарантират поне PR3... може и 4. :)
 
За: Сателитка или директен линк ?

За: Сателитка или директен линк ?

Пакистанци, приятелю ;) По - добре 10 сателита със спиннато съдържание, отколкото 1 сателит с качествено съдържание ( който тепърва ще "зрее" ) . Вземи хубави домейни с история и стреляй смело. И изобщо разгледал ли си възможността за article marketing и directory submit, преди да влагаш пари?
 
Re: Сателитка или директен линк ?

@w1ck3dgam3
Да, има кой да пише уникални статии. Ще ги мина и артикъл сайтовете, но ще трябва да се купят и линкове.

@man0l
Не съм обаче 100% съгласен, че е по добре 10спиннати отколкото 1 добър. Ако добрия е по темата и ми дава качествен линк е по добре отколото 10 каквито и да било. Пакистанците ги дадох малко с насмешка ма дават 100статии за ~200$ :clap:
 
За: Re: Сателитка или директен линк ?

За: Re: Сателитка или директен линк ?

Не съм обаче 100% съгласен, че е по добре 10спиннати отколкото 1 добър. Ако добрия е по темата и ми дава качествен линк е по добре отколото 10 каквито и да било.

Мисля че зависи 10-те спиннати на какви домейни са, както казва man0l - ако са домейни с история, по-добре е това отколкото само един "качествен" на нов домейн.
 

Горе