Свеж трафик

Re: Свеж трафик

gvv фаталиста ще ти викаме вече 😛

cloxy, на svejo целта не е SEO 🙂 Колкото повече тъпи потребители имаш толкова повече пари можеш да правиш от сайта си.

Целта е всички идиотчета да се съберат в тоя сайт, да се кефят и да викат: "бахти яките чалга мацки", "бахти яките снимки" и "ееее, къффф смешен виццц" 😀

Последно редактирано:

Иво, предполагам, че това което написах е далеч от истинския им алгоритъм, но въпроса не беше към теб 🙂. Интересно ми стана, изглежда combatsambo знае повече по въпроса с алгоритъма и бих се радвал ако може да обясни какъв е и как това влияе на посещенията им в крайна сметка

Не съм кой знае колко запознат с техния алгоритъм, но определено не е като хората. Не върви техни си хора (да, наистина техни) постоянно да имат свежи статии, постоянно да са най-отгоре, от ляво, от дясно, където има възможност да се сложи някъде статия/потребител - то те са там. И както каза някой в темата, защо само те да печелят, ние балъци ли сме? Е, ето че в случая когато използваме свежо автоматично ставаме балъци. Качваме им съдържание на сайта, а в същото време ТЕ решават кое как да се случва. Грозно, но факт. Мен това ме дразни, защото не веднъж съм качвал 100 пъти по-интересни статии от тези, които са били тогава свежи, гласуват си хората (реално), коментират, посещават, но уви - свежа не става, а в същото време, статии със заглавие от типа на 'Цеца Цачева дъвчи дъвка' става свежа и то с 3 пъти по-малко кликове, коментари и виждания. Гледаш потребителя, който е качил тази статия - техен си човек. Е супер са, няма що. Да фалират, дано.

Да ги трият тия дето ги имат, някои от нас никога не са им слагали бутоните.

Back
Горе